F+ - нов спортен канал?

В последните няколко седмици F+ е на път да се превърне в нов спортен канал за пореден път.

Припомняме, че и преди този канал изглеждаше, като спортен, а в последствие пак се появиха филми по него. Сега отново изглежда БГ САТ АД се опитват да го превърнат в спортен канал.
В последния месец каналите на БГ САТ АД придобиха правата за огромен брой спортни събития от цял свят. Някой спортове виждаме за първи път по българска телевизия, което е хубаво на фона на последните години.
Плажен волейбол, Световното клубно първенство по волейбол в зала, Световният шампионат по рали крос, Шампионската лига по водна топка и голф турнирите от Европейския тур са само част от спортните турнири, с които се обогати програмата на F+ и F+HD.

По рано каналите на БГ САТ разшириха обхвата на преките си предавания в тениса, като вече държат правата за всички големи турнири и при мъжете и при жените + Уимбълдън.
Към портфолиото си добавиха още футболни мачове от руската Премиер лига и португалската Примейра лига. Като прибавим към тях познатите Ередивизи, Примера дивисион, Формула 1, Мотоциклетната Гран При, GP2 и другите тенис турнири можем спокойно да наречем F+ спортен канал.
Налагането на непопулярни спортове напомня много на Евроспорт. Именно от там са повечето коментатори на F+ и F+HD. Освен новите спортове бяха добавени и някой известни спортни обзорни предавания познати ни от РИНГ.БГ: Светът на спорта, ФИФА Футбол Мондиал и Светът на голфа + едно ново предаване за колоездене - На колела.

Слуховете сочеха пристигането в F+ на големите имена напуснали bTV Краси Минев и Тодор Кирков. Лошото финансово положение, което също е в сферата на слуховете (тъй като тези спортни събития не са евтини) може да усоети преминаването им в F+. Последните слухове ги пращат в НОВА, където вече е Вики Политова, с която работеха в bTV.
Друг непотвърден слух е стартовата дата на BNT HD при Bulsatcom. Според този слух канала ще се появи на операторските приемници на 4 юни. Нашата информация е, че ще го има, но точна дата не ни е известна за момента. Въпреки това датата 4 юни ми се струва доста вероятна за старта на този канал в мрежата на оператора. Продължаваме да следим положението и да поддържаме връзка с оператора и неговите клиенти.


Заб. Публикувани са всички програми с които разполагаме включително тези на TV+, F+ и F+HD (при тези канали за периода 2-8 юни).

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара