RING.BG става bTV Sports?

Снимка: bgtvnews.com
Днес bTV става на 14 години и по тази причина в ефира на медията се появи нова реклама представяща всички канали в групата.
Интересен факт е отсъствието на RING.BG от тази реклама и наличието на bTV Sports в нея. На лице са и всички останали канали на групата bTV, bTV Cinema, bTV Action, bTV Comedy, bTV Lady и VOYO.BG.

След справка в регистъра направена от колегите от сайта BG TV News става ясно, че има регистриран домейн btvsports.bg от bTV Media Group. Преди време бяха регистрирали и домейн btvarena.bg, на който явно са прекратили регистрацията според справката на колегите.

Както вече писахме новият спортен директор Крум Савов обяви, че името на канала ще бъде сменено, а сред вариантите бяха bTV Sport, bTV Ring и bTV Arena. Най-вероятният рестарт за спортната телевизия на България е в края на лятото, когато стартират първенствата на Италия и Франция, чиито права държи bTV. Те трябва да са наясно, че само с тях няма да има бъдеще в подобен канал и трябва да се инвестира в нови спортни събития. Едно от най-вероятните е Формула 1. Договор за шампионата на най-бързите мъже за следващия сезон все още няма, а този на F+ изтича в края на този сезон.

6 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Сега по програма по ню7 пише,че трябва да има волейбол : Сърбия-Русия на запис от 20.50 до 23.00 ,волейболът или не са го пускали или е свършил по-рано,и в момента вместо да върви предаването спорт7 врви,док.филм,питам се нюз7 да не свали и това спортно предаване от пр.си схема и въобще тв7 да не се откажат от спорта?

    ОтговорИзтриване
  2. Сега погледнах и страницата с предавания по нюз7 - пред банята и спорт 7 ги няма!

    ОтговорИзтриване
  3. Това че няма Пред банята означава, че няма да има нов сезон в ефира на ТВ7 и НЮЗ7. Относно Спорт7 нямаме информация за спиране на предаването, а то присъства и в следващата програмна схема за другата седмица. От друга страна лично мое мнение е че ТВ7 върви назад след напускането на Бареков, който започва нещо и не го довършва (надявам се да не направи същото и с поста към който се е насочил евентуално). Обмисляха спортен канал и се отказаха, спряха Пред банята и вече се съмнявам, че ще продължат договора за А група. Напомням че преди дни ЦСКА обявиха недоволството си от разпределението на парите от тв права. Ако получим допълнителна информация то ще е утре. Поздрави и лека вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Логото прилича на това на БТВ Екшън.

    ОтговорИзтриване
  5. Нова спортна сензация - ТВ7 изгуби правата за волейболът - http://novatv.bg/accents/view/2845/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D0%B2-%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%88%D0%B0-2014-%D0%BF%D0%BE-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%94%D0%B8%D0%B5%D0%BC%D0%B0/ , под въпрос сега е остава май и А Група,какво става с тази медия незнам.

    ОтговорИзтриване
  6. Тук имате лека грешка. ТВ7 не са имали права за финали на Световно първенство. Имаха интерес, заедно с БНТ и НОВА, но офертата на НОВА ТВ се оказа най-добра. ТВ7 излъчваше само квалификационните мачове на българските национали в началото на годината. Друго нещо което трябва да знаете е че ТВ7 е може би единствената българска телевизия в която от години се наливат купища пари, а няма никаква възвръщаемост на инвестициите. След напускането на Бареков както вече казах тази телевизия върви надолу. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара