Истинските новини от шоубизнеса влизат в ефира на bTV с предаването „Папараци” от 28 септември

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на bTV.
Всяка неделя в 22.00 ч. водещата на "Папараци" Николета Лозанова и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.  За целта най-известната светска личност у нас ще работи заедно с над 15 професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Папараци" ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с модерна техника за проследяване.

"Аз самата имам амбициите да продължавам да откривам най-горещите новини от българския шоубизнес, да разплитам най-скандалните истории и да създавам сензации. През последната година се убедих, колко трудно се случва всичко това, колко усилия и ресурс са нужни, за да бъде доказана една нова любов или раздяла, но вкуса на успеха е несравним. Самата аз попадам ежедневно в „измислени” истории на страници на родните таблоиди, ето защо осъзнавам необходимостта от подобен формат, който да показва истинските новини. Всички правим разликата между това да прочетеш в пресата, че две звезди са се влюбили и между това да ги видиш прегърнати на екран", коментира водещата на шоуто Николета Лозанова.

В продължение на един час, тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните. Специална роля в "Папараци" ще има и светската репортерка Лили, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от звездния живот. Телевизионният таблоид на Николета Лозанова има амбицията да показва и най-актуалните български звезди, техните неразказвани истории и лични изповеди.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Кога ще обновите програмата на БТВ за др.седмица,в събота и неделя има промени
  Събота
  15.00-Изабел Кастилска
  16.00-Филм
  18.00-Сървайвър
  в неделя е това предаване , бтв документите незнайно защо са заменени с Изабел Кастилска,това от сайта на бтв.

  ОтговорИзтриване
 2. Има проблем със сървърите и в момента не можем да обновим нищо по програмите на бтв.

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара