Cartoon Network през октомври 2014

Ето ги и премиерите по CN за месец октомври.

„Д-Р ПРОСТРАНСТВЕНИ ДЖИНСИ”
НОВА ПОРЕДИЦА

Премиера: понеделник, 27 октомври от 18.00 ч.
Всеки делник от 18.00 ч.
През тази есен децата ще се запознаят с един необичаен супер-герой – Кайл Липтон.
Кайл бе обикновено хлапе – обичаше игрите, чувстваше се щастлив и нямаше задължения към света. Всичко това, обаче, се промени в мига, в който се отвори един меджупространствен портал и оттам – направо в скута на Кайл - падна странен светещ панталон. Така Кайл се превърна в Д-р Пространствени джинси – супер-герой със супер голяма мотивация да неутрализира заплахата от междупространствените злодеи, които искат да унищожат Вселената без особена причина! Е, добре, добре, хванахте ни – не искат да заличат цялата Вселена, а само родния град на Кайл – Гандървил, но за едно 12-годишно момче това си е цяла Вселена.
Не пропускайте да гледате приключенията на новия супер-герой на Cartoon Network всеки делничен ден от 18.00 ч.


„СТИВЪН ВСЕЛЕНСКИ”
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: петък, 10 октомври от 19.30 ч.
Всеки декник от 19.30 ч.
Стивън Вселенски ще забавлява децата със своите магически приключения и през октомври.
Това момче, както и всеки член на неговия екип имат по телата си по един кристален камък – източник на вълшебни сили, които създават магически оръжия, за да защитават света от ужасяващи външни заплахи.
Докато се учи как да използва своя камък, Стивън прекарва дните си в Бийч сити в компанията на останалите Камъни – било то за да спасяват Вселената, или просто да се помотаят заедно.
Този месец децата ще могат да гледат любимия си супер-герой в специален маратон, който започва в петък, 10 октомври от 16.40 ч.


„ЧИЧО ДЯДКО“
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: понеделник, 22 септември от 20.20 ч.
Всеки делник от 20.20 ч.
Чичо Дядко и неговите приятели не прекарват и минута без някое лудешко приключение! И през този месец симпатичният чичо е във вихъра на предизвикателствата и разплитането на загадки рамо до рамо с верните си другари Г-н Гюс, Стийв Пицата, Летящата тигрица и Чантобух.
Веселата дружина пътува с караваната – магическият дом на колела на Чичо Дядко, който се управлява сам и предлага необятно място за игри и щуротевини.
Не пропускайте вълшебните приключения на Чичо Дядко всеки делник от 20.20 ч!.


CARTOON NETWORK КИНО
ФИЛМИ

Всяка събота от 9.00 ч.
04.10*** „Mixels Mixed Up“
11.10*** „Том и Джери: Вълшебният пръстен“
18:10*** „ЛЕГО Супер-Героите на ДИСИ Комикс: Батман в Лигата на справедливостта“

25:10*** „Скуби-Ду и братята Бу“

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара