Емоционално със Стефан Данаилов – тази неделя в „120 минути” по bTV

Златните момичета, трансплантацията – възможна, Йорданка Фондъкова и емоционално със Стефан Данаилов – тази неделя в 17:00 часа в „120 минути” по bTV


Тази неделя от 17:00 часа по bTV в студиото на „120 минути” ще гостуват златните момичета на България – ансамбълът по художествена гимнастика и треньорът им Ина Ананиева.

Зрителите на bTV ще видят как продължава животът на 33-годишния мъж с трансплантиран черен дроб точно в полунощ на Великден. Другата гледна точка за чудото и шансът да продължиш живота ще представи националният консултант по трансплантология проф. д-р Никола Владов.

Екипът на „120 минути” ще направи равносметка за това как Българската коледа върна слуха на деца с диагноза 100 процентна глухота, а водещият Светослав Иванов ще покаже изминалата 2014 година през очите на кмета на София – Йорданка Фандъкова. В главната роля в предаването ще влезе Стефан Данаилов след емоционалната среща със 120 негови ученици и 40 деца. И със специалното участие на фамалия Данаилови.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара