„Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Шампионката Станимира Петрова и финалистите в „Гласът на България” гостуват в „Тази събота”, Кристалина Георгиева с ексклузивно интервю в „Тази неделя” по bTV


В „Тази събота” на  20 декември от 8:00 часа в студиото при Мариана Векилска за честта на пагона проговаря главният секретар на МВР за първи път след изборите. След това Жени Марчева ще срещне зрителите на bTV с шампионката по бокс в лека категория Станимира Петрова, която ще разкаже за своя път от Асеновград  до световния боксов ринг. По-късно в предаването майка на дете с вродено заболяване и лекарят, помогнал за неговото лечение, ще гостуват с коментари относно благотворителната кауза „Българската Коледа”. Часове преди финала на „Гласът на България” финалистите в музикалното шоу ще разкажат за емоциите около края на формата.  Дияна Любенова ще покаже на зрителите на „Тази събота” семейната идилия на Весела Тотева и Елин Топузаков в навечерието на най-светлите празници, а трима журналисти ще разкажат за чудесата на Исландия. Навръх Игнажден зрителите на bTV ще станат свидетели как празнува винената партия с включване на живо от село Черница.


В „Тази неделя” на 21 декември от 8:00 часа ексклузивно интервю от Брюксел ще даде еврокомисар Кристалина Георгиева , а Мистър икономика 2014г Иван Папазов ще гостува с коментар относно бизнеса, милионите, конкуренцията и защо е най-трудно да останеш на върха. Гост на Жени Марчева  ще бъде Биляна Гавазова, която ще разкаже за новите чудеса в живота си. По-късно новата и различна поп-фолк дива Преслава ще сподели за самотата на славата. С коментар по темата за бъдеще без насилие ще се включат две жени, които са били жестоко пребивани и ще разкажат за страха като приспивна песен. Дияна Любенова ще срещне зрителите на bTV с един бизнесмен, който ще престави своя нетрадиционен поглед към лицата на столицата. След това очарователната актриса Елена Петрова ще сподели своите коледни размисли със зрителите на „Тази неделя”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара