Празник на българското в „Извън новините”

Създателят на фолклорния ансамбъл „Българе” Христо Димитров ще гостува на Ани Салич в „Извън новините” тази неделя по Нова.
Хореографът и продуцент ще покаже с малката камера не само как танцуват копаница в Буенос Айрес, но и какъв е пътят за създаване на грандиозен спектакъл. Колко средства и къртовски труд са необходими ще разкажат също сестра му и съпругът й Ян Андерсон - човекът, помогнал мечтата да се превърне в реалност.

С „Извън новините” зрителите ще се разходят по старите улички на Жеравна, за да се насладят на много танци и позабравени традиции с Фестивала на фолклорната носия. Предаването ще покаже също как истинските съвременни воеводи, сред които и Влади Карамфилов, дават клетва да пазят българския дух. В студиото една американка ще пее народни песни, а един французин ще танцува Пайдушко хоро.

Не пропускайте празника на българското в „Извън новините” с Ани Салич тази неделя, 28 декември, от 14.15 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара