Премиери по Нова: „Коледен купидон” и „В търсене на Дядо Коледа”

Празнично настроение и усмивки в ефира подаряват две премиерни заглавия в неделя следобед по Нова - „Коледен купидон” от 15.40 ч. и „В търсене на Дядо Коледа” от 17.20 ч.


Комедията „Коледен купидон” разказва за успешна бизнес дама, готова на всичко в името на кариерата. Когато нейна клиентка умира неочаквано, тя е посетена от три призрака, които й показват ценните неща в нейния живот. Главните роли във филма, модерен прочит на класиката на Дикенс „Коледна песен”, са поверени на Чад Майкъл Мъри, Ашли Бенсън и Кристина Милиън.

Неочаквани изпитания предстоят и за главната героиня в следващата премиера в неделя по Нова - „В търсене на Дядо Коледа”. Амбициозна рекламна директорка мечтае за голямо повишение, която я провокира да създаде рекламната кампания „Секси Дядо Коледа”. Победителят в конкурса е чаровник, чийто спокоен характер е в пълен контраст с мъжете, които тя е срещала до момента. Ще се породят ли топли чувства между двамата?

Гледайте премиерите „Коледен купидон” в неделя от 15.40 ч. и „В търсене на Дядо Коледа” от 17.20 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара