Сашка Васева открива кулинарния маратон в „Специална пратка”

Пет известни личности влизат смело в кухнята, за да докажат, че могат да бъдат шеф готвачи и притежават всичко необходимо за един успешен кулинарен отбор.
Тази седмица Сашка Васева, Тити Папазов, Николета Йорданова, Евгени Минчев и Нанси Карабойчева обличат кулинарните престилки и забъркват меню от изпитания, настроение, забавни, но понякога и солени шеги – всичко това в най-новото кулинарно приключение „Специална пратка” от днес до петък от 18.00 ч. по Нова.

Тази вечер първа кулинарния маратон ще открие поп фолк дивата Сашка Васева с изцяло зърнено меню. Кулинарният избор на „Дупнишката Мадона” ще бъде семпъл, но достатъчен, за да подложи на изпитание екипния дух сред кулинарната петорка. Евгени Минчев и Тити Папазов ще покажат, че могат да мелят брашно заедно, но не съвсем – пакетче грис ще се окаже ябълката на раздора в поставената им кулинарна задача. Тристепенното меню ще бъде обилно гарнирано със солени коментари а ла Евгени Минчев, ясновидска категоричност, ескалиращо напрежение и крайно противоположни оценки от „не ви се удава” до „има потенциал в кулинарния бизнес”.

Във вторник положението става лятно, а треньор на кулинарния ВИП отбор ще бъде Тити Папазов. Кулинарните задачи ще се раздават според титлите – лорд Евгени Минчев ще запретне ръкави за приготвянето на кралски скариди, а Сашка Васева и Нанси Карабойчева ще обединят усилия около таратор. Двама от участниците неочаквано ще стоплят отношенията – поп фолк дамата и лордът ще запеят в един глас и ще станат истински оперен дует.

В сряда шеф в кухнята ще стане Николета, която с твърда ръка и строга дисциплина ще разпредели задачите и ще следи за тяхното безупречно изпълнение. Заради поведението й Евгени ще я нарече „дружинна ръководителка”, а в разгара на финалния кулинарен екшън някой ще се изгори на котлона. Изискано ще бъде менюто в четвъртък, когато титлата „лорд” ще замени признанието „шеф”. Евгени Минчев ще откаже да сложи кулинарна шапка, но ще предложи специално меню с име „Детство мое”. Този път операта ще бъде заменена с македонски песни, а капка олио ще прелее търпението на лорда. Температурата ще стигне до червено, а резултатът – Сашка Васева ще бъде обвинена в умишлен саботаж. Последният кулинарен ден ще мине под знака на красотата и ръководството на най-красивата българка на 2013 – Нанси Карабойчева. Песните този път ще бъдат гарнирани с поезия и обедна ода за народа в рецитал на Евгени Минчев. На финала всички ще седнат на една маса, но един ще стане от нея заради коментарите на останалите.

Не пропускайте „Специална пратка” от 15 до 19 декември от 18.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара