Crime & Investigation Network® през януари

Нова ексклузивна поредица
ДЕЦА УБИЙЦИ
2-ри сезон. От 5 януари, всеки понеделник, 23,00 ч.


“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Как е възможно деца да извършват криминални деяния, дори убийства? Отделните епизоди представят престъпления от омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на деца. С помощта на показанията на разследващи полицаи, както и на близки на невръстните престъпници, поредицата изследва специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

Нова ексклузивна поредица
ОТВЪД УПЛАХАТА
6-и сезон. От 15 януари, всеки четвъртък, 23,00 ч.

“Отвъд уплахата” представя един метод за предотвратяване превръщането на днешните тийнейджъри в утрешни затворници. Съвременните програми за рехабилитация на младежи се нуждаят от коренно различен подход: съчетание от конфронтация, информация и съчувствие в опит да се помогне на младите хора в риск. Представените в поредицата корективни програми за млади хора въвеждат момчета и момичета от различни етноси и на възраст от 11 до 18 г. в интензивни сесии “един ден в затвора”, в рамките на които те се запознават с реалността на живота зад решетките.

Нова ексклузивна поредица
НАЙ-ЗЛИТЕ ГАНГСТЕРИ НА АМЕРИКА
2-ри сезон. От 17 януари, всяка събота, 23,00 ч.

“Най-злите гангстери на Америка” е документална поредица, представяща различни прочути, зли престъпници. Това са истории за наркотърговия и убийства, чрез които сериалът ни въвежда в разтърсващите истории на тези криминални умове и обрисува възхода и падението на някои от най-зловещите престъпници, изправяни пред съд от американското правителство.

Също през този месец
ПАРАНОРМАЛНА СРЯДА
Всяка сряда, от 23,00 ч.

През този месец CI представя поредицата “Паранормална сряда” - четиричасово предаване с откъси от най-добрите ни паранормални сериали, включващо страховити и изпълнени с призрачна атмосфера подбрани епизоди от “Обладан” и “Моята призрачна къща”. В отделните епизоди на “Обладан” ще видим заснето на място подробно разследване на паранормално преживяване на конкретна знаменитост с цел да се достигне до завършек на историята на известното лице. Тази история се разгръща пред нас посредством  художествени възстановки и разкриване с помощта на медиум на истината в основата на зловещите паранормални събития. Шокиращи истории на ужасени хора, чиито домове - мечта се превръщат в място на кошмари, са представени по ярък и смразяващ кръвта начин в  “Моята призрачна къща” - нов дом означава нови мебели, нови спомени и нови… призраци.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара