Посрещаме Нова година с любими актьори и любима музика по БНТ

Съзвездие от любими актьори и музиканти ще забавлява зрителите в навечерието на Новата 2015 година.
Точно в 20:40 часа на 31 декември в ефира на БНТ 1 започва празничното шоу „55 новогодишни мига от вашия живот“. То ще събере на едно място звездната компания на Татяна Лолова, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Владо Пенев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Марта Вачкова и Кирил Ефремов, които ще интерпретират на живо любими песни и скечове от изминалите десетилетия. Водещи на предаването са Ани Ангелова и Драго Драганов.

Незабравимата мелодия „Дай, рибу“ от хитовия сериал „Южен вятър“ на Любиша Самарджич ще прозвучи в изпълнение на Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и Владимир Пенев. В празничното шоу инспектор Попов от „Под прикритие“ ще влезе и в ролята на нещастен клиент на такси, на когото се налага да прекоси целия град с… бутане на автомобила.

Любимката на зрителите Марта Вачкова ще пресъздаде „Танц експрес“ от 1984 г. на Стоянка Мутафова и ще развие своята комична теория за диетите. След това Марта отново е в ролята на Сийка, чиито съпруг Кире (Тончо Токмакчиев) е прекалил с алкохола и двамата посрещат новата година с битов скандал.

Професионалистите от група „Акага“ ще изненадат зрителите с песен, посветена на 55-годишнината на обществената телевизия.

Посрещаме новата 2015 със „Сцена под звездите“

В ефира на Българската национална телевизия в 22:00 часа пряко от площад „Княз Александър I“ започва ще бъде излъчен новогодишният концерт „Сцена под звездите“. БНТ и нейните верни зрители отново ще посрещнат Новата година на открито с водещите Мария Андонова и Стефан Щерев.

За тях на сцената ще пеят Маргарита Хранова, Любо Киров, Калин Вельов и група „Тумбаито“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, както и младите таланти Константин Белчев и DJ Ray Bon.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара