Музикален празник с Графа в последния ден на 2014-а по Нова

Магична обстановка, много музика и изненади очакват зрителите с акустичния концерт на Владимир Ампов – Графа „Домино” в празничния следобед на последния ден на 2014 година, днес от 12.30 ч., по Нова.
Събитието е част от кампанията на УНИЦЕФ в подкрепа на децата, живеещи в риск и жертви на домашно насилие.

Графа ще изненада феновете си с нови акустични версии на едни от най-големите си хитове, като „Закъснявам, човек“, „А дано, ама надали“, „Дим да ме няма“, „Невидим“, „Ако има Рай“ и много други, както и „Някой друг“ – песен, която той е написал за певеца Руши Видинлиев, но в една по-различна обстановка, както и своето ново парче „Домино“, което е с негов текст, аранжимент и музика. На сцената заедно с Графа ще пеят също Михаела Филева, Прея и ВенЗи.

Не пропускайте да се заредите с добро настроение и ритъм с акустичния концерт на Владимир Ампов – Графа „Домино” в празничния следобед на 31 декември от 12.30 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара