Приключения с дракон в празничния следобед по Нова

Забавни приключения очакват зрителите с наминираната за две награди „Оскар” анимация „Как да дресираш дракон” в празничния следобед на 31 декември, днес от 13.50 ч., по Нова.


Създателите на „Шрек”, „Мадакаскар” и „Кунг-фу панда” представят една нова приключенска комедия, базирана на едноименния роман на британската писателка Кресида Коуел. Историята се развива сред викингите на остров Бърк, където битките с дракони са начин на живот. Сред племето живее и тийнейджърът Хикъп - изключително умно дете с необикновено чувство за хумор, което за съжаление не е добре прието от племето и вожда, който се оказва негов баща. Един ден Хикъп е включен в обяздване на дракони. Момчето вижда в това своя шанс да се докаже, че е истински борец. Изненадващо за самия него, той открива един ранен дракон и се сприятелява с него. Светът на Хикъп е обърнат наопаки, а от шанса му да се докаже всъщност зависи бъдещето на цялото племе.

Не пропускайте да се посмеете с приключенията на Хикъп в анимацията „Как да дресираш дракон” днес от 13.50 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара