NovaPlay събира любими предавания и сериали за празниците

Специални колекции от най-доброто в ефира очакват всички онлайн потребители по празниците.
В последния ден от годината правим равносметки и на снимачната площадка с едни от най-интересните и забавни продукции oт ефира на Нова телевизия. Тях ще можем да гледаме през следващите няколко дни  в NovaPlay – в специални категории на сайта.

Можете да си припомните големите финали на най-харесваните и гледани шоута в българския ефир – VIP Brother и  Big Brother All Stars, X Factor, Dancing Starts, “Като две капки вода” в специална категория „Големите финали” на адрес: http://play.novatv.bg/kolekcii/golemite-finali.

Най-гледаните любовни истории от ефира пък отново ще бъдат актуални в целите сезони на „Цената на славата”, „Забраненият плод”, „1001 нощ”, „Огнено сърце” и „Подли камериерки”: http://play.novatv.bg/kolekcii/nai-gledanite-lyubovni-istorii. И още – най-абсурдните истории в NovaPlay представят „Лудият репортер” Дани Петканов, както и специално подбрани видеа от „Господари на ефира”: http://play.novatv.bg/kolekcii/nai-absurdnite-istorii.

Почитателите на криминални истории могат да открият епизодите на екшън и крими хитови поредици като  „Клоунът”, „Кобра”, „Медикоптер” и още други на http://play.novatv.bg/kolekcii/kriminalnite-istorii. Най-скандалното пък  показва селекция „Скандално от ефира” на адрес:  http://play.novatv.bg/kolekcii/skandalno.

Не пропускайте възможността да се забавлявате през празничните дни със специалните колекции на NovaPlay.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара