Идеи и проекти на TelevisionBG.net за 2015 г. (Обновена)

Скъпи, читатели,


през последната година и няколко месеца работим за вас неуморно. Вярно с някои затруднения и проблемни моменти, но все пак важното е че продължаваме да работим и да ви представяме най-интересните новини около телевизията в България.

През 2014 имахме и трудности, но и големи успехи. През месец юни дори поставихме рекорд за сайта по посещения. А към днешна дата имаме една добра средна посещаемост всеки ден, за което ви благодарим.

През 2015 навлизаме в една ниша отворена от нашия партньор СЕРИАЛИ в България, а именно интернет реалити форматите, като "Любима латино звезда" и "Любима турска звезда". В началото на януари ще стартираме два, евентуално и трети подобен проект. Двата които стартираме са "Майстор Готвач" и "Bulgarian Idol", кадето освен всичко можете да се забавлявате много, докато избирате победителя в съответният формат. Първият стартира на 6-ти, а вторият на 7-ми януари. А през почти целия месец януари ще можете да се запознавате с участниците в "Bulgarian Idol", които са любими звезди от музикалната сцена в различни музикални жанрове. Така всъщност ще разберем и кой жанр е по-популярен сред българите. А още на 6 януари ще научите имената на 6-те популярни готвачи участници в "Майстор Готвач 2015". От 5 януари тръгва и "Стажантът", където ще можете да изберете "Любимият ТВ водещ на България".

Други два проекта вече стартираха. TBC Web е първият от тях. Той също ще ви изненада с доста екстравагантен поглед към нещата и интересен начин на поднасяне на най-важните новини от България и света. Всеки делник специални рубрики, сред които "Аларма", "Антракт" и "На инат" ще засягат болните теми в обществото. Ще има и забавна част с много новини от музикалния бизнес и света на новите технологии. Предстоят и още изненади!

Vinteo е завърналата се видео платформа, предлагаща на потребителите и кино маниаци трейлъри към най-новите и още не излезли на голям екран произведения от кино индустрията. Освен това Vinteo ще предлага и напълно легални линкове към онлайн излъчване на спортни събития на живо или на запис. Акцента пада върху неизлъчващите се по телевизията мачове от испанската Примера дивисион, Купата на краля и европейските клубни турнири. Разбира се ще обърнем внимание и на други спортове, а подготвяме и специална изненада свързана с футбола.

Така с ново име на групата (TBC, идва от Television BG Company) и множество нови проекти посрещаме новата 2015 година! Весели празници!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара