Диема Спорт HD тръгва безплатно до края на сезона

След като вчера стана ясно, че новият канал вече е регистриран в СЕМ, се появи и логото му.


Първи колегите от BGTV News съобщиха за новия канал, а според информация на БЛИЦ той ще бъде безплатен до края на настоящия сезон.

Каналът ще влезе като част от премиум пакетите на операторите. От новия сезон обаче ще се доплаща за него. Диема Спорт HD ще стане отделен пакет, както например е филмовият канал HBO.

В началото футболните мачове ще бъдат излъчвани паралелно и в ефира на Диема. Причината е, че не всички оператори имат готовност веднага да предоставят на абонатите си Диема Спорт HD и ще се изиска малко повече време.

По новия спортен канал ще се предават и английски мачове, а не само двубоите от "А" група и Купата на България. Освен това има радостна новина и за феновете на баскетбола. Очаква се, че в по-късен етап от 2015 година по Диема Спорт HD ще започнат да се излъчва и Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара