„Откраднат живот” започва на 8 март по Нова

Денят на жената тази година ще бъде още по-вълнуващ, защото на 8 март ще стартира най-новият български сериал „Откраднат живот” по Нова.
Вече са ясни имената на актьорите, които ще облекат белите престилки, за да влязат в главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска-Давидова. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.

Носителката на две награди „Аскер” за главна женска роля Мария Каварджикова ще влезе в ролята на Евгения Генадиева. Скромна жена и добра съпруга на директора на МБАЛ „Свети Кирил” д-р Генадиев, когото дълго време не успява да дари с наследник. Евгения няма общо с лекарската професия, но целият ѝ живот косвено е свързан с нея заради мъжа ѝ, сина ѝ и приятелското им обкръжение. Тя се радва за професионалните успехи на любимите си мъже и преживява с тях всяка загуба, но има нещо, което не знае. Една голяма и тъмна тайна тегне като прокоба над семейство Генадиеви – любимият ѝ и дългоочакван син не е нейна рожба.

Цялата завръзка започва на 31 декември 1982 година, когато след много опити и дълго очакване Евгения Генадиева ражда сина си. Малкият наследник на д-р Генадиев се ражда с тежка сърдечна малформация, която по онова време завършва фатално в голям процент от случаите. По същото време се ражда и друго бебе – здраво момченце, чиято майка умира непосредствено след раждането. Д-р Генадиев е изправен пред най-голямата дилема в живота си – да се намеси ли в съдбата, погазвайки Хипократовата клетва и човешките закони, или да приеме тежката си участ.

В историята се намесва и педиатърът д-р Кръстева, която е близка с д-р Генадиев и ще се превърне в „грозен белег от миналото му”. В ролята на д-р Кръстева влиза голямата българска актриса Янина Кашева, позната на зрителите от култовия български филм „Всичко е любов”.

Не такъв е случаят с главната сестра на болницата. Общоизвестен факт е, че именно Главната сестра е „душата и сърцето” в един екип, от нейния характер и поведение зависи цялостният климат в болницата. Интересният образ на главната сестра в „Откраднат живот” е поверен на любимата на зрителите Марта Вачкова, на която ролята пасва идеално.

9 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Ще ,Гледам ,Този , як ,Сериал ,Най , накрая ,Нещо ,Смислено ,По ,Нова ,Тв ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте , а ,Сериала ,Хавай ,5 0 ,ще дават ли ,Поздрави ,

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте,
    този сезон няма да го дават или поне няма да е по Нова, но не изключвам варианта да го пуснат по Диема или Кино Нова.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте ,а ,Сериала ,Пожарникарите от Чикаго ,Тази 'Година ,ще се изльчва ,ли ,по ,Диема ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте ,А , сериала ,Медици ,Ще продьржи ли ,ще имали ,Повторение ,по ,Нова тв ,защото , е уникален ,доста интресен , сериал ,Подрави,

    ОтговорИзтриване
  6. Здравейте,
    нямаме информация за "Медици", а "Пожарникарите от Чикаго" вероятно ще се излъчва по-късно тази година или следващата.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Много ви ,Брагодаря , за информацията, а ,Сериала ,Комисар рекс ,Нови сезони ще дават ли някога по Диема ,Поздрави

    ОтговорИзтриване
  8. Супер ,Сериал е ,Пожарникарите от Чикато сьщо, така ,Полицайте от чикаго сьщо е доста интресен дано да изльчат Лекарите от ,Чикаго сьщо доста интресен сериал Поздрави всичко добро ви желая ,

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте,
    без официална информация от телевизията можем само да гадаем какво ще им хрумне на хората в програмния отдел.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара