Зад кулисите на „Лотария България“

Екипът и продуцентите на изцяло обновеното шоу "Лотария България" повдигнаха завесите за българските медии. Журналисти от водещи медии първи надникнаха зад кулисите на най-грандиозното шоу, правено някога в България, което стартира тази събота от 18:00 часа по bTV.


Зрителите и публиката ще се насладят на един от най-големите студийни декори с размери над 700 квадрата и платформа с височина 1 метър. Уредите за игрите са изработени в България по световен стандарт, а уникалната подова видеостена, която се използва в различните игри е 70 квадрата.
Новото начало се поставя с нов водещ. Той е известен актьор, доказал се като любимец на публиката. Неговото име е Башар Рахал. Башар започва телевизионната си и филмова кариера на 12 годишна възраст. Актьорът е с над 60 филмови продукции зад гърба си, като тв зрителите го познават от силните му роли в сериaлите "Стъклен дом", "Дървото на живота" и хитовия "24".

Презаредената "Лотария Българи" по bTV идва с още повече шансове за печалби! За първи път в българско телевизионно предаване публиката е активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс за участие в шоуто, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба и без да е излизал на сцената.
Всяка седмица в "Лотария България" ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна. Предаването включва четири предварителни игри, в които участниците играят за максимални печалби до 50 000 лева. А във финалната, пета игра, победителят може да грабне до 2 000 000 лева.

Продуцентите са подготвили уникален спектакъл, в който публиката ще се потопи в една виртуална реалност с помощта на различни визуални ефекти, игра на светлини и истински съспенс, които ще Ви накара да затаите дъх - от първата до последната минута, а от 20 февруари минутите ще са с 30 повече!
Една игра с много печалби и много емоции! Вечерта на новото начало - тази събота 18:00 часа с "Лотария България" само по bTV.

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. А , защо , вече ,Владо ,няма , да води ,Лотария ,Бьлгария,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  2. Поради ангажиментите си в театъра Владо Карамазов отстъпва мястото си на Башар Рахал. Моето мнение е, че Владо не беше правилният избор за водещ на подобно предаване, като не съм сигурен и за Башар Рахал, но той поне има опит от подобен тип игри. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте ,Искам ,Да ви ,Попитам ,Ще ,Дават ли още ,Латино ,Сериали по ,Бтв ,Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Вече и аз мисля че Башар е страхотен Водещ Поздрави

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара