Тази вечер в "Твоят мой живот": Харун се среща с Дилара

Вижте какво ще се случи тази вечер (04-и ноември) в следващия епизод от новия сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Йозкан и Кериман продължават да се карат. Джансу се прибира, носейки продуктите. Кериман е много радостна.

Джихан работи. Рахми е при него в офиса.

Харун вика Алпер. Иска да се включи в търга, за да не спечели Джихан. Джандан се обажда на любовника си преди да отиде на работа. Харун се разпорежда на адвокатката отново да се види с Дилара.

Дилара търси психолог, който да работи с Хазал.

Хазал говори с Гюлсерен. Казва ѝ, че не се чувства добре. Моли я да дойде отново в имението. Гюлсерен ѝ отказва.

Нурай говори с Йозкан по телефона. Дава на Джансу да гледа бебето. Той разбира за това. Йозкан се ядосва и казва на жена си, че ще се разправят допълнително.

Дилара вика физиотерапевта във вилата. Хазал се цупи. Казва на майка си, че не се грижи за нея и иска Гюлсерен да се върне във вилата.

От банката са блокирали сметката на Йозкан по искане на данъчните. Той не може да изтегли пари. Вдига скандал и охраната го изхвърля.

Започва физиотерапията на Хазал във вилата. Момичето не иска Дилара да присъства на процедурите. Джандан от ново отива при Дилара в имението.

Джихан плаща на руснаците дълга на баща си, но моли посредника да предаде на шефа си, че не е трябвало да се стига до бомбени заплахи. Затова руснакът ще трябва да плати щетите, нанесени от бомбата.

Дилара приема адвокатката. Джандан предлага да изпратят Хазал в реномиран медицински център за рехабилитация.

Хазал отново капризничи пред лекарката.

Харун приема Алпер на работа в една от фирмите му.

Джихан казва на Рахми, че е платил дълговете му за последен път. Рахми притиска сина си, заради Гюлсерен. Джихан се ядосва. Предупреждава баща си, че следващият път сам ще носи последствията си. Рахми си тръгва.

Дилара и Джандан отиват на кафе.

Йозкан е отчаян, че няма пари да издържа Джансу.

Дилара казва на Джандан, че може да възобновят отново приятелството си. Двете дори обядват заедно.

Алпер научава, че е сам и не работи с екип, защото в неговия отдел няма назначен такъв.

Харун поздравява Джандан за успеха, който е постигнала с приятелката си. Моли адвокатката да се оттегли и да наблюдава Дилара отдалече. След като тя си тръгва Харун се появява пред нея. Той я кани да пийнат по нещо.

Джихан звъни на Джансу, но тя му праща съобщение да не я търси.

Харун и Дилара си спомнят старите времена. Дилара го пита за сестра му Хаял...

Източник на информацията: http://tvnovellas.blogspot.bg/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара