„Бригада Нов дом” от 2 март в ефира на bTV

На 2 март от 21:00 ч. bTV ще излъчи първи епизод от втория сезон на социалния проект „Бригада Нов дом” с водещ Мария Силвестър.
Предаването подава ръка на тези, които имат нужда да начертаят по-светло бъдеще за себе си и за своите близки. Мария, която има вроден талант да сбъдва мечти и екипът на главен бригадир Караджов ще променят съдбата на 14 семейства. Докато те са на почивка за 5 дни, плочка по плочка, мрачните им жилища ще се превърнат в уютен нов дом, който да върне усмивките на лицата им. Като истински професионалисти строителите на „Бригада Нов дом” правят всяка тежка работа да изглежда приятна и забавна, а щастието в очите на избраните семейства е чувството, което им дава сили да претворяват мечти.

Първото семейство, с което „Бригада Нов дом” ще срещне зрителите на bTV на 2 март е това на Огнян и синовете му Калоян и Борис. Историята на сем. Филипови е наситена със загуби, предателство и много предизвикателства на съдбата. В нея, обаче, има надежда и мечти, които показват, че въпреки изпитанията, предложени от живота, светлината в тунела се появява рано или късно. Съдбата на семейство се е отразила и на техния дом. Мебелите са на повече от четиридесет години, а ремонт не е правен от повече от дванадесет. Кухнята и банята са в окаяно състояние, а мястото в двете спални е ограничено.

Огнян и съпругата му са разведени от близо 9 години и оттогава бащата отглежда сам техните деца. Помощ му оказват неговите майка и сестра, които се пренасят да живеят при тях. По-малкият им син – Борис, е деветгодишно дете със синдром на Даун, предизвикан от алкохола, приеман от майката по време на бременността. След като Огнян разбира истината за съпругата си и нейното пристрастяване към алкохола, той взима тежкото решение да отгледа децата си сам. По-големият син - Калоян е момче с мечти, най- голямата от които е да се срещне с най-големите шампиони в бокса, тъй като това е любимият му спорт. Той признава, че братчето му е по-различно от останалите деца, но въпреки това го обича повече от всичко.

Дали Мария, Караджов и бригадата му ще успеят да вдъхнат нов живот на дома на сем. Филипови, в който отново да се случват чудеса и да има хубави моменти, зрителите на bTV ще разберат на 2 март от 21:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара