Тази вечер в "Твоят мой живот": Освобождават Дилара от затвора (24-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (24-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Айше отива на гости при Махиде. Тя е притеснена за здравето на жената. Психоложката се опитва да убеди лелята на Харун да си направи изследвания. Махиде е много изнервена.

Серкан казва на Енгин, че е платил предишния ремонт на Йозкан. Двамата приятели се скарват. Накрая Йозкан му обяснява, че е взел парите, за да заведе Севинч на вечеря. Енгин моли приятеля си да не лъжи момичето.

Айше води Хатидже в дома на Махиде. Двете жени се познават, но си мълчат пред психоложката.

Джихан и Айше отиват на вечеря. В същият ресторант психоложката забелязва Харун. Моли Джихан да отидат на друго място. Харун забелязва, че двамата влюбени се качват в колата. Обажда се на Айше, но тя не си вдига телефона.

Дилара помага на съкилийничката си да гледа детето си. Все още си мисли за предателството на Харун.

Джихан се ядосва на реакцията на Айше. Психоложката казва, че е видяла брат си, но се е уплашила. Тогава момичето му казва, че не може да убеди майка си да отиде на лекар. Затова Айше се притеснява, че е провалила вечерта им. Джихан се извинява за острия тон.

Озан и Джандан са заедно. Телефонът на адвокатката звъни. Обажда се Харун. Той вдига скандал. Джандан се оправдава, че не се чувства добре. Харун я заплашва, че ще я убие, ако не оттегли показанията.

Махиде казва, че е наела Хатидже, която е била в затвора. Лелята е притеснена, защото Хатидже няма намерение да се маха. Харун й обещава, че ще се погрижи.

Пускат Дилара от затвора. Йълдъръм и децата попадат в задръстване и закъсняват за срещата с нея. Дилара си хваща такси. Прибира се в имението. Джихан я посреща. Тя взима бебето, но Джихан я вика за да разговарят. Казва ѝ, че той ще си тръгне, а тя да остане да живее в имението. Предупреждава Дилара да не се вижда повече с Харун. Тя се кълне, че вече не се виждат с врага им. Джихан е категоричен, че не иска да я вижда изобщо след развода. Моли я тя да се грижи за дъщерите им.

Хазал и Джансу се връщат вкъщи и прегръщат Дилара. Моли Йълдъръм да поговорят. Адвокатът обещава да се справи с делото. Дилара му казва, че твърдо е решена да не се вижда с Харун.

Дилара съобщава на момичетата, че с Джихан ще се разведат. Хазал се надява да се изнесе и да живее сама.

Емине се скарва с Кериман. Гони лелята от кухнята.

Джихан се интересува как върви бракоразводното дело. Рахми отива при сина си. Предлага му да се премести в друга вила. Джихан не разрешава, защото иска баща му да наглежда Дилара и децата му.

Хазал подслушва телефонен разговор на Йозгюр с друго момиче. Той като я вижда и затваря. Момичето го ревнува.

Дилара се среща с Озан. Моли го да се върне в дома си. Той я упреква че се е опитала да убие Джндан. Дилара казва, че не е пращала никого да убива Джандан. Харун ги наблюдава. Озан вини майка си, че е превърнала семейството в дребни парченца. Дилара съобщава на  сина си, че с Джихан се развеждат. Озан избухва. Казва ѝ, че не може да гледа детето, защото не понася баща му. Дилара предлага той да поеме нейния дял от фирмата и да работи там.

Харун преследва Дилара. Тя го вижда и увеличава скоростта. Той я изпреварва, засича я и я принуждава да спре. Харун слиза от колата и казва на любимата си, че съжалява.

Джандан отново се опитва да обърка Озан, говорейки му, че Дилара отново го е омаяла с лъжите си.

Кериман се опитва да се сближи с Рахми. Старецът се чуди какво да прави. Кериман го успокоява.

Йозкан звъни на сестра си. Вдига ѝ скандал, че отново е в имението. Поставя ѝ ултиматум да се върне в дома си. Дилара също отпраща Кериман.

Севинч се обажда на Йозкан. Кани го да се видят. Йозкан я вика в сервиза. Иска да каже истината на любимата си...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара