AMC – програмни акценти за юни 2017

Предлагаме на вашето внимание програмните акценти на AMC за месец юни 2017.

Нов изключителен сериал
Пази се от живите мъртви – сезон 3А
(Fear The Walking Dead)
Премиера:  5-ти юни в 04:00 / 23:00 ч.
Всеки понеделник в 04:00 / 23:00 ч.
С участието на: Ким Дикенс, Клиф Къртис, Франк Дилейни, Мерседес Мейсън, Колман Доминго
Със завръщането на "Пази се от живите мъртви" с трети сезон, семействата ще попаднат в наситената с енергия и изпълнена с насилие дива среда на границата между САЩ и Мексико.  С приключването на международните сюжетни линии, проследяващи края на света, нашите герои трябва да се опитат да изградят отново не само обществото, но и семействата си. Медисън (Ким Дикенс) се е върнала при своя апокалиптичен партньор Травис (Клиф Къртис), но Алиша (Алиша Дебнъм-Кери) е съсипана от извършеното от нея убийство на Андре. Първото преживяване на сина на Медисън - Ник (Франк Дилейни), намираш се на мили разстояние от майка си, в качеството му на водач е да види Лусиана (Данай Гарсияарсия), попаднала в засадата на американска военна група – двойката успява да избегне смъртта, но Ник вече не се смята за безсмъртен. Възстановявайки се емоционално и физически, Странд (Колман Доминго) се е насочил към това да впрегне валутата на новия свят, а пленничеството на Офелия (Мерседес Мейсън) ще изпита способността й за оцеляване и ще покаже дали тя ще успее да се противопостави на жестокостта на своя баща.

Нов изключителен сериал
Обадете се на Сол – продължава сезон 3
(Better Call Saul)
Всеки четвъртък в 23:00 ч.
Финал на сезона: 15-ти юни в 23.00 ч.
С участието на: Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Майкъл Маккийн, Реа Сийхорн
Последиците от заговора на Чък поставят на невиждано досега изпитание начеващата адвокатска практика на Джими и Ким, както и тяхната връзка. Тази надвиснала екзистенциална заплаха оказва натиск до краен предел върху колебливия морален компас на Джими. Междувременно Майк търси тайнствен       противник, който изглежда знае почти всичко за неговия бизнес. С напредването на сезона се появяват нови герои и се изясняват обстоятелства от миналото с многозначителни препратки към действителността от “В обувките на Сатаната”.

Проповедникът – сезон 2
(Preacher)
Премиера:  29-ти юни в 23:00 ч. (двоен епизод)
Всеки четвъртък в  23:00 ч.
Маратон – повторение на сезон 1 – на 24-ти юни от 23:00 ч.
С участието на: Доминик Купър, Джозеф Гилгън, Рут Нега, Греъм Мактавиш
Разширеният втори сезон на сериала „Проповедникът“, съдържащ 13 епизода, е едно играещо си с жанровете драма и черна комедия вълнуващо пътуване, което следва проповедника от Западен Тексас Джеси Къстър (Доминик Купър), бившата му приятелка Тюлип (номинираната за Оскар Рут Нега) и ирландския скитник вампир Касиди (Джозеф Гилгън), които са се отправили на път в търсене на Бога. Тримата спътници се озовават във фантастичен свят и попадат в сложна битка, обхващаща Рая, Ада и всички междинни селения. 

Гледайте най-добрите сериали на AMC отново!
Хап и Ленърд – сезон 1
От 13-ти юни
Всеки вторник в 23.00 ч. (двоен епизод)
С участието на: Джеймс Пюрфой, Майкъл Кенет Уилямс, Кристина Хендрикс и Джими Симпсън.
„Хап и Ленърд“ е история в жанра ‘swamp noir’ за двама близки приятели, една фатална жена, група овехтели революционери, двойка жестоки психоубийци, изчезнала плячка и полицаи. Развиващото се в края на 80-те години действие на разказа, построено върху безкрайно познатата схема за внезапното забогатяване, скоро набира скорост, за да се превърне в кървава вакханалия…

Тематична селекция филми
Филм на седмицата
Всяка сряда – 23:00 ч.
Очаквайте известни актьори и режисьори и гледайте забавните филми – всяка сряда в 23.00 ч. по AMC в цикъла Филм на седмицата“! Кевин Костнър и Джийн Хекман играят главните роли във вълнуващия шпиноски филм на режисьора Роджър Доналдсън „Без изход“ (1987 г.) на 7-ми юни. Джон Траволта и Джон Литгоу ще видим в мистериозния трилър на Брайън Де Палма „Саунд ефект“ на (1981) на 14 юни. Екшъните “F/X“ (1986)и “F/X 2” (1991) с Браян Браун и Браян Денехи са на 21-ви и на 28-ми юнифилмите разказват за експерт по специални ефекти, който помага на полицията. Новата задача е да инсценира убийството на важен свидетел от подземния свят. След като мистерията е направена без засечка и информаторът изчезнал,  експертът по специални ефекти e втрещен от новината, че му е лепнато убийството…

БЕЗ ИЗХОД  – 1987 г. – 07.06.2017 – 23.00
САУНД ЕФЕКТ  – 1981 г. – 14.06.2017 – 23.00
F/X 1986 г. – 21.06.2017 – 23.00

F/X 2 – 1991 г. – 28.06.2017 – 23.00

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара