Премиерите през юни по FOX

Представяме ви акцентите от програмата на FOX за месец юни.


Агентите на Щ.И.Т. (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) – Сезон 4 (нови епизоди)
От 6 юни, вторник-петък от 22:00 ч.
Премиерни епизоди за България


След пътешествието им до друга планета, Фил Колсън (Кларк Грег) и останалите от екипа са принудени повече от всякога да приключат с Хидра. Но те не осъзнават, че са изправени срещу най-смъртоносната заплаха, която някога са срещали – изключително мощния и непобедим Хайв, който се е завърнал от Мавет в тялото на най-големия им враг, Грант Уорд. Екипът успява да попречи на Хайв и да го елиминира, както и да надвие над Хидра, но те все още скърбят по загубата на техния приятел Линкълн Кембъл.  
По силата на Съглашението от Соковия и след отстраняването на Хидра, Щ.И.Т. отново се легитимира и няма нужда повече да съществува в сянка. Тъй като светът смята, че Колсън е мъртъв, организацията се нуждае от нов директор (Джейсън О‘Мара), който да я представлява. Колсън отново влиза в ролята на агент в екип с Мак (Хенри Симънс) и те заедно поемат задачата да проследят и документират присъствието на свръхчовеци. Освен това правят опити да проследят и заловят Дейзи (Клоуи Бенет), известна като Куейк, която се е разбуйствала в опитите си да изкупи грехове от миналото. Но в свят, който вярва, че Дейзи е опасен престъпник, разрушил банки и мостове, новият директор няма угризения да се наложи над нея веднъж завинаги. Агент Мей (Минг-На Уен) се заема с обучението на специализирани бойни екипи, а Фиц (Иън де Кестъкър) и Симънс (Елизабет Хенстридж) са направили голяма крачка във взаимоотношенията си. Но след повишението й като специален съветник на директора в областта на науката и технологиите, Фиц и бившите й колеги от екипа трудно й се доверяват, тъй като тя е твърде близка до директора.  
Роби Рейес (Габриел Луна) ще навлезе с гръм и трясък в живота на агент Колсън и екипа като механик от автоморга, който рязко се превръща в ужасяващия Призрачен Ездач. Приятел или враг ще бъде Роби на Щ.И.Т., както и на света като цяло? Междувременно Фиц установява, че асоциалният гений и негов приятел д-р Радклиф (Джон Хана) приключва работа по ново секретно изобретение.

С участието на:
Кларк Грег като Фил Колсън
Минг-На Уен като агент Мелинда Мей
Клоуи Бенет като Дейзи Джонсън
Иън де Кестъкър като агент Лео Фиц
Елизабет Хенстридж като агент Джема Симънс
Хенри Симънс като агeнт Алфонсо Маккензи - Мак


Светкавицата (The Flash) – Сезон 3 – Нови епизоди
Завръщане на 2 юни, четвъртък-петък 22:00 ч.
Премиерни епизоди за България
Възможност за избор между дублажи и субтитри

До скоро 26-годишният Бари Алън (Грант Гъстин) е живял нормален живот като следовател в централното полицейско управление. Бил е тайно влюбен в най-добрата си приятелка Айрис Уест (Кандис Патън), дъщеря на попечителя на Бари, детектив Джо Уест (Джеси Л. Мартин). Джо е осиновил Бари преди 15 години, след като майката на Бари е била убита, а баща му Хенри Алън (Джон Уесли Шип) получава доживотна присъда като извършител на престъплението, въпреки че Бари винаги е поддържал версията, че неизвестният „човек в жълто“ е отговорен за деянието. След като лабораторен ускорител на частици експлодира, създавайки буря от тъмна материя, Бари попада в бурята и се сдобива с възможността да се придвижва светкавично, а това го прави най-бързия човек на Земята. Но Бари не е единственият, който се сдобива със суперсила в тази нощ. Тъмната материя също създава и мета-хора, много от които причиняват хаос и безредие в града със своите свръх сили. С помощта на приятелите си учени от лабораторията, Кейтлин Шоу  (Даниъл Панабейкър), Сиско Рамон (Карлос Валдес) и д-р Харисън Уелс (Том Кавана), Бари предприема мисия като Светкавицата, с която да защити жителите на града от тази мощна нова заплаха. С този екип Бари най-сетне е способен да надвие „човека в жълто“, известен също като „Анти-Светкавицата“, но в епичната битка между тях се случва нещо странно, наречено „Сингуларност“, което заплашва да ги унищожи.
След като успешно предотвратява гибелта на града, Бари си мисли, че е бил най-лошият, но само до появата на Джей Гарик (Теди Спиърс), когато става ясно, че „Сингуларността“ всъщност отваря портали към алтернативна Земя, наречена Земя-2, която е тероризирана от мощен злодей, наречен Зуум. Когато Зуум изпраща армия от мета-хора от Земя-2 на Земя-1 срещу Бари, той получава неочаквана подкрепа от Харисън Уелс от  Земя-2 – двойник на бившия му ментор. Междувременно Сиско открива, че той също е бил засегнат от тъмната материя след експлозията в ускорителя на частици и трябва да приема новите си суперсили. Докато Бари се бори с живота на супергерой, той осъзнава колко е трудно да намери щастие, когато животът на всички, които обичаш, е изложен на риск. Той намира утеха в компанията на баща си, Хенри Алън, който е освободен от погрешно издадената доживотна присъда. Но когато Зуум убива Хенри пред очите на Бари, крехката стабилност, която Бари е усетил, е силно разтърсена.
Заслепен от гнева, Бари несъзнателно е въвлечен в играта на Зуум и разкрива истинската цел на злодея: да унищожи всички планети Земя в мулти-вселената. В битката на живота си, Бари най-накрая успява да надвие Зуум и да получи възмездие. Неспособен да се зарадва на тази победа, той взема съдбовното решение да се върне назад във времето до нощта, когато умира майка му, за да спре Анти-Светкавицата, да промени безвъзвратно миналото и да предопредели ново бъдеще.

С участието на:
Грант Гъстин в ролята на Бари Алън/Светкавицата
Кандис Патън в ролята на Айрис Уест
Даниел Панабейкър в ролята на Кейтлин Сноу
Карлос Валдес в ролята на Сиско Рамон
Кейнън Лонсдейл в ролята на Уоли Уест
Том Кавана в ролята на д-р Харисън Уелс
Джеси Л.Мартин в ролята на инспектор Джо Уест
Том Фелтън в ролята на Джулиън Албърт

  
Слийпи Холоу (Sleepy Hollow) Сезон 4
От 12 юни (понеделник) 22:00 ч.
Премиера за България



„Слийпи Холоу“ се завръща за разтърсващ четвърти сезон, изпълнен със свръхестествени същества, мистериозни събития и търсенето на истината за живота на Свидетелите.
След 250-годишно спокойствие, Ихабод Крейн (Том Мисън) е посветил живота си на изучаване на свръхестественото и борба с демоничните сили, завзели Слийпи Холоу в настоящия момент. Но след кулминационните събития от последния сезон, светът на Крейн се преобръща след смъртта на неговия партньор и побратим сред Свидетелите, Аби Милс. Той е изведен от града от мистериозна група, която твърди, че ще го направи предводител на правозащитна организация, създадена преди векове от самия Джордж Вашингтон.
Сега Крейн се озовава в съвсем нов град и работи с нови съюзници, предприемайки най-важната си мисия досега: да спаси столицата от зловредни чуждоземни заплахи, не само за държавата и народа, но и за душата на демокрацията. Четвърти сезон обещава така харесваните от почитателите на сериала неочаквани обрати, напрегнати моменти, забавни ситуации и „измами”, с които те познават „Слийпи Холоу“, заедно с нови и изненадващи приключения за Крейн, Джени Милс (Линди Грийнуд) и останалите любими герои.  

С участието на:
Том Мисън в ролята на Икабод Крейн
Джанина Гаванкар в ролята на Даяна Томас
Линди Грийнуд в ролята на Джени Милс
Джери Макинън в ролята на Джейк Уелс
Рейчъл Мелвил в ролята на Алекс Норууд
Уна Яфе  в ролята на Моли Томас
Джереми Дейвис в ролята на Малкъм Дрейфус



Престъпления от класа (White Collar) - Сезон 4
От 9 юни, понеделник-петък от 21:00 ч.
Премиера за канала



Четвърти сезон на „Престъпления от класа“ започва след неочаквания финал на трети сезон с Нийл Кафри (Мат Бомър), който бяга от закона. След като закопчава гривната на глезена си и се измъква в навечерието на изслушването за смекчаване на наказанието, поправилия се някога довереник става консултант на ФБР и създава специално партньорство с агент Питър Бърк (Тим Дикей). Ще промени ли това техните взаимоотношения завинаги?  
В първия епизод от четвърти сезон, заснет на терен в Пуерто Рико, Нийл и неговият съюзник в конспирацията Моузи (Уили Гарсън) изобщо не осъзнават, че Питър се опитва да ги открие преди хладнокръвния агент (гост звездата Мейки Пфайфър), решен да доведе бегълците у дома им на всяка цена, да се спусне на техния райски остров. В новия сезон, праволинейната кариера на Питър за първи път е изправена пред изпитание, правят му пробация и му предстои евентуално преместване. За първи път развитието на действието  ще задълбае в семейната история на Нийл, като ще разкрие идеологията, която стои зад това как е станал такъв, какъвто е сега. В „Престъпления от класа“ участват и Тифани Тисен, Шариф Аткинс, Марша Томасън и Хилари Бъртън.  
Сред гост звездите в четвърти сезон са Джудит Айви („Уил и Грейс“), Миа Маестро („Alias“), Лаура Вандервоорт („Смолвил“), Майкъл Уестън („Д-р Хаус”), Джеймс Редхорн („Денят на независимостта“), Трийт Уилямс („Евърууд“), Брет Калън („Джони Блейз“), Пери Рийвс („Антураж“), Глория Востис („Хавай 5-0“), Лори Уилямс („Blue Bloods“) и Виктор Уебстър („Касъл“).

С участието на:
Мат Бомър като Нийл Кафри
Тим Дикей като Питър Бърк
Тифани Тийсън като Елизабет Бърк
Уили Гарсън в ролята на Мози
Шариф Аткинс в ролята на Клинтън Джоунс
Марша Томасън в ролята на Даяна Бериган


Под наблюдение (Person of Interest) - Сезон 1
От 8 юни, понеделник-четвъртък от 23:50 ч., от 19 юни, понеделник-петък от 23:50 ч.
Премиера за канала


Джим Кавийзъл („Тънка червена линия“), Mайкъл Емерсън („Lost) и Тараджи П. Хенсън („Империя”) се обединяват в тази завладяваща криминална екшън драма от създателя на „Черният рицар“ Джонатан Нолън и продуцентската компания на Джей Джей Ейбрамс Bad Robot Productions („Експериментът“, „Изгубени“, „Alias“). Заснет в Ню Йорк с всички атрибути на ефектната криминална история (ченгета, престъпници, корупция), този сериал разказва за бивш агент на ФБР, смятан за мъртъв, който си партнира с мистериозен милиардер, за да предотврати престъпления, които включват и насилие.
         С помощта на данни, източени от разузнавателните агенции на САЩ, свързани не точно със заплаха за националната сигурност – информация, не засягаща тероризма, а престъпления с насилие от личен характер – непредвидимият бивш агент Рийз и енигматичният му партньор Финч, идентифицират „човек под наблюдение“ и решават да  разгадаят мистерията на приближаващо престъпление, в което този човек ще бъде замесен.  Навлизайки в световната шпионска мрежа, дуото в сянка сякаш знае, че нещо лошо ще се случи; мисията им е да разкрият какво ще бъде това лошо и някакси да го предотвратят.
Паралелно с тях действат нюйоркските детективи Картър и корумпираният Фуско, който трябва да съблюдава закона. Действайки в противовес на нетрадиционните, но ефективни методи на Рийз, Картър не само се стреми да залавя престъпници, но и да се справи с уклончивия Рийз. Вдъхновен от смразяващото повсеместно присъствие на глобална мрежа за наблюдение и проследяване, сериалът „Под наблюдение“ поднася познатите елементи на криминалната драма по един усъвършенстван непредвидим начин докато Рийз и Финч се надпреварват да разгадаят всяко престъпление още преди да се е случило.

С участието на:
Джим Кавийзъл в ролята на Джон Рийз
Тараджи П. Хенсън в ролята на следовател Джос Картър  
Кевин Чапмън в ролята на следовател Лайънел Фъско   
Майкъл Емерсън в ролята на Харолд Финч

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара