Нестор Карбонел от „Черният рицар“ и „Изгубени“ – тази събота в „Като на кино”

Среща с актьора Нестор Карбонел от поредицата на Кристофър Нолан – „Черният рицар” и хитовия сериал „Изгубени”, предстои тази събота в „Като на кино“, 20 май от 18:00 ч. по bTV Cinema.


Звездата ще разкаже всичко за най-новия си проект – „Бейтс мотел”, съвременна версия за живота на младия Норман Бейтс, герой от филма на Хичкок – „Психо”. Карбонел сподели и как се е чувствал на снимачната площадка на „Черният рицар” и „Черният рицар: Възраждане”, както и дали децата му го питат защо е станал актьор.


Гости в студиото са актьорът Константин Лунгов, който озвучава врабче в новата анимация „Щъркелчето Ричард”, която вече на екран. В компанията на водещата Стаси Кара ще бъде и режисьорът на документалния филм „Пощальонът” – Тонислав Христов. Тримата ще обсъдят най-чаканите заглавия на филмовия фестивал в Кан и ще надникнат зад кулисите на дългоочакваната лента „Пришълецът: завет”.

Ще чуем и съветите на специалистите за това как се пише добра история за късометражен филм.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара