Премиерите през юни по FOX life и FOX Crime

Представяме ви премиерните заглавия в каналите FOX life и FOX Crime за месец юни 2017 г.


FOX life
Американска съпруга (American Housewife) – Сезон 1
От 1 юни (четвъртък) 22:00 ч.
Премиера за България




Кейти Ото (Kейти Миксън, „Майк и Моли“), самоуверена, безпардонна, пухкава съпруга и майка на три деца, се грижи за несъвършеното си семейство в богаташкото градче Уестпорт, Кънектикът, изпълнено с „перфектни“ майки и техните „перфектни“ дечица. Тя ни въвлича в своите най-съкровени мисли докато живее живота на втората най-пълна домакиня в Уестпорт.

С участието на:
Кейти Миксън като Кейти Ото
Дидрих Бадер като Грег Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулиа Бътърс като Ана-Кат Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото




Без думи (Speechless)
От 28 юни (сряда) 22:00 ч.
Премиера за България


„Без думи“ е семейна комедия. В центъра на историята е Мая Димео (Мини Драйвър), майка с мисия, която би направила всичко за съпруга си Джими и децата си Рей, Дилън и Джей Джей – най-големият й син с церебрална парализа. Докато Мая се бори с несправедливости – както реални, така и имагинерни, семейството работи, за да има нов дом и търси подходящия човек, който да помогне на Джей Джей да води живот, близък до нормалния.

С участието на:
Мини Драйвър като Мая Димео
Джон Рос Боуи като Джими Димео
Седрик Ярбро като Кенет
Мейсън Кук като Рей Димео
Майка Фаулър като Джей Джей Димео
Кайла Кенеди като Дилан Димео


Семеен пъзел (Life in Pieces) – Сезон 2
От 12 юни (понеделник) 22:00 ч.
Премиера за България


„Семеен пъзел“ е комедиен сериал за едно голямо семейство и неговите особени, понякога доста смехотворни, но същевременно и силни и красиви моменти, разказани през погледа на многобройните му членове. Средното от трите деца – Мат, най-накрая е предложил брак на любимата си Колийн. Неговият разглезен по-малък брат Грег и съпругата му Джен са поразени от новината, че отново ще стават родители когато Грег внезапно губи работата си. А голямата им сестра Хедър и съпругът й Тим се радват на трите си деца и се опитват да се справят с това, че най-големият им син е решил да се събере с приятелката си веднага след завършване на гимназията. Родителите им са Джоан, властната майка в семейството, която би направила всичко за децата си, стига това да не противоречи на собствените й разбирания и Джон, екстровертният глава на семейството, който търси начини да прекарва повече време с близките си. Докато животът на членовете на семейството се развива в четири кратки истории, те се опитват да усетят тези малки моменти, които идват и преминават, но остават с тях завинаги, защото именно те правят живота такъв, какъвто е.

С участието на:
Колин Ханкс в ролята на Грег
Бетси Бранд в ролята на  Хедър
Зоуи Листър-Джоунс в ролята на Джен
Дан Бакидал в ролята на Тим
Анджелик Кабрал в ролята на Колийн
Джеймс Бролин в ролята на Джон
Даян Уийст в ролята на Джоун

Нови в квартала (Fresh off the Boat) – Сезон 3
От 20 юни (вторник) 22:00 ч.
Премиера за България

  
Действието в „Нови в квартала“ се развива в средата на 90-те години. 12-годишният фен на хип хопа Еди Хуан и семейството му се адаптират към своя нов живот в предградията на Орландо. Нови училища, нови приятели, нови съседи, нови традиции и въпреки всичко те се придържат към семейните си ценности и постоянния си стремеж към Американската мечта. Докато семейство Хуан продължава с адаптацията си в Орландо, те празнуват с вълнение всички важни нови празници със своите приятели и съседи – Хелоуийн, Денят на благодарността, Коледа и разбира се китайската Нова година. Таткото Луис е превърнал някогашното закъсало начинание „Cattleman’s Ranch“ в успешен ресторант за стекове, който предлага и доставки. Майката Джесика строява момчетата, но намира време да участва и в кварталните клюки с най-добрата си приятелка Хъни. А баба Хуан може да е прикована на инвалидната си количка, но нищо не й убягва. Еди и неговата компания от средните класове на ръба на пубертета, се вълнуват от гаджета, музика и танци. Средният брат Емери продължава да се справя отлично в училище и на тенис корта, а малкият брат Евън все още не е способен да прави грешки.


С участието на:
Рандъл Парк в ролята на Луис Хуан
Констанс У в ролята на Джесика Хуан
Хъдсън Ян в ролята на Еди Хуан
Форест Уилър в ролята на Емери Хуан
Иън Чен в ролята на Евън Хуан

Будни цяла нощ (Up all Night) – Сезон 1
От 27 юни, понеделник-петък 18:00 ч.
Премиера за канала



Номинираната за „Еми“ Кристина Апългейт и Уил Арнет са горди родители на бебето Ейми. Напук на традицията, те решават, че съпругата ще бъде тази, която ще се върне на работа, а бащата ще вземе бащинство и ще си остане вкъщи. Но нещата не са така прости когато работещата млада майка се почувства между чука и наковалнята и започне за се разкъсва между кариерата и майчинството. Тогава  всичко излиза от контрол. Сценарист на „Будни цяла нощ“ е Емили Спайви от „Saturday Night Live“, а изпълнителен продуцент е Лорни Майкълс. В комедийната поредица участват и Мая Рудолф и Лука Джоунс.

С участието на:
Кристина Апългейт като Рийгън Бринкли
Мая Рудолф като Ейва Александър
Уил Арнет като Крис Бринкли



Майк и Моли (Mike and Molly) – Сезони 1 и 2
От 12 юни, понеделник-петък 20:00 ч.
Премиера за канала

  
Полицаят от Чикаго Макс среща началната учителка Моли в ден, когато той говори на среща на анонимните хора с хранителни нарушения и те се влюбват отчасти благодарение на любовта към сладкото, която споделят и желанието да й устоят. И двамата се изправят пред предизвикателства в опитите им да отслабнат – Моли в лицето на стройните й сестра и майка, а Майк в ресторантчето, където обикновено се храни. Но след като са се срещнали, те започват да се подкрепят по пътя към целите си, независимо дали става дума за загуба на килограми или за решението на Моли да спре да преподава и да преследва мечтата си да стане писател.

С участието на:
Били Гардел като Майк Бигс
Мелиса Маккарти като Моли Флин
Рино Уилсън като полицай Карл Макмилън
Кейти Миксън като Виктория Флин


FOX CRIME
Изстрели (Shots Fired) – Сезон 1
От 5 юни (понеделник) 22:00 ч.
Премиера за България



 „Изстрели“ е криминална поредица от 10 епизода, която разказва за опасните последици от две престрелки на расистка основа в малко южняшко градче, които разкриват мрачната перспектива към американската система за разкриване на престъпления.
Ръководител на разследващото звено в Министерството на правосъдието, което се е заела с тези престрелки, е следовател Аш Акино и младият Престън Тери, и двамата афро-американци. Докато те започват да разкриват двата случая на стрелба с расистки подбуди, те подозират някого под прикритие, който би могъл да бъде сред най-влиятелните хора в държавата, включително войнственият губернатор на Северна Каролина Патриша. Тя води трудна битка да бъде преизбрана и скорошните атентати в нейния щат правят тази битка още по-трудна. Междувременно, магнатът на недвижими имоти и собственик на приватизиран затвор Арлън Кокс е въвлечен в острия дебат за полицейския контрол в града, а полицай Калвърт Брийланд, ветеран в управлението на шерифа, е заловен в процеса на разследването.
„Изстрели“ разказва за расовото разделение докато Аш и Престън се справят с медийното внимание, обществения дебат и социалното недоволство при подобни изблици на насилие.

С участието на:
Санаа Лейтън като Аш Акино
Стивън Джеймс като Престън Тери
Хелън Хънт като Патриша Емънс, губернатор на Северна Каролина
Ричард Драйфус като Арлън Кокс, магнат на недвижими имоти
Стивън Мойър като полицай Брийланд
FOX CRIME
Шерлок: Кошмарната булка (Sherlock: The Abominable Bride)
От 2 юни (петък) 22:00 ч.
Премиера за канала



„Д-р Джон Уотсън, запознайте се с г-н Шерлок Холмс.” Това вече сме го чували. Ами ако не бяхме в наши дни? Ако бяхме на Бейкър Стрийт във Викторианската епоха, с парните локомотиви, файтоните, бомбетата и фраковете? Добре дошли при Шерлок от 1895 г.! Някои неща остават неизменно същите: приятелството, приключенията и особено …. убийствата. Томас Риколети е изненадан да види съпругата си облечена в старата си сватбена рокля, защото, само няколко часа по-рано, тя сама е отнела живота си. Сега призракът на г-жа  Риколети броди из улиците с неутолима жажда за отмъщение. Холмс и Уотсън от своя страна трябва да използват цялата си находчивост, за да се изправят срещу враг от отвъдното. Могат ли да разкрият шокиращата истина за Кошмарната булка?

С участието на:
Бенедикт Къмбърбач като Шерлок Холмс
Мартин Фрийман като Джон Уотсън
Рупърт Грейвс като Грег Лестрад
Марк Гейтис като Майкрофт Холмс
Уна Стъбс като г-жа Хъдсън


FOX Crime
Военни престъпления (NCIS) Сезон 5
От 12 юни, понеделник-петък 20:10 ч.
Премиера за канала





„Военни престъпления“ е повече от екшън драма. С доволни дози хумор, това е поредица, която се фокусира над сложната и винаги завладяваща динамика в екипа, събран да работи заедно в ситуации с високи нива на стрес. Специален агент Лирой Джетро Гибс, бивш военноморски сержант, чиито умения като следовател са ненадминати, ръководи този екип от разнопрофилни професионалисти. Гибс, който не е многословен, може да обясни всичко само с един поглед. Екипът включва още старши специален агент Антъни ди Нозо, бивш криминален следовател, разследвал убийства, чиито инстинкти в тази област са неподражаеми и чийто бърз ум и забавен подход към живота го правят любимец на останалите; младият и енергичен криминалист Аби Скиуто, талантлив учен, чийто мрачен, но остър разсъдък пасва на готик стила й и еклектичните й вкусове, специален агент Тимъти Макгий, завършил Масачузетския технологичен институт, чийто интелект и опит с компютрите засенчва несигурността му в областта и Зива Давид, бивш агент на Мосад, който вероятно е и най-опасният член на екипа. Асистент на екипа е медицинският инспектор д-р Доналд Макард – Дъки, който е видял какво ли не и не се страхува да говори за всичко. Екипът не би бил завършен без директора на Военноморската криминална следствена служба Лион Ванс, интелигентен добре обучен агент, чиято поява разклаща статуквото. От убийства и шпионаж през тероризъм и отвлечени подводници, тези специални агенти обикалят света, за да разследват всякакви военни престъпления.

С участието на:
Марк Хармън като специален агент Лирой Джетро Гибс, ръководещ екипа, с назначение във Военноморската база във Вашингтон
Майкъл Уедърли, като Антъни ди Нозо, старши специален агент
Поли Перет като Аби Скиуто, криминалист във Военноморската криминална следствена служба
Дейвид Маккалъм като д-р Доналд Малард, главен патолог
Шон Мъри като специален агент Тимъти Макгий
Коте де Пабло като Зива Давид, агент за свръзка на Мосад
Роки Керъл като Лион Ванс, директор на Военноморската криминална следствена служба


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара