Радко спасява Извор с цената на живота си в последния епизод на „Столичани в повече”

Във финалния епизод от 11 сезон Константин смята да се отърве от бежанците веднъж завинаги.
Той възлага на Радко и Спас задачата да ги закарат до Германия. Влюбеният Радко решава, че ще остане там със Зухра. Въпреки че Рангел и Гълъбина страдат, виждайки го толкова сериозен и отговорен за първи път в живота му, му дават благословията си.

Плановете се променят, когато Цеков иска от Спас и Радко да закарат буса не до Германия, а до София и да го паркират пред президентството, от където уж ще го поемат други хора. Това обърква плановете на Радко за съвместен живот с любимата му в Германия. Константин му предлага да се премести отзад в буса и да замине с останалите. Това, което си спестява е, че вътре има бомба, която ще избухне съвсем скоро.

За помощ към Цеков се обръща и отец Григорий. Притиснат от Гретхен да намери жилище, той предлага услугите си на бизнесмена в замяна на някоя от къщите в селото. Константин решава, че попът може да му бъде полезен и му казва да си избере къща - тази на Лютови или тази на Чеканови. Условието да се нанесе обаче е да накара едните или другите да се махнат. Григорий решава, че по-лесно ще му бъде с Йордан и Славка и двамата с Гретхен отиват на прага им. Те разбира се отказват, което води до ескалиране на истуацията.

По същото време, въпреки че по график вече трябва да са в София, в съседната къща са бежанците, заедно с Радко и Спас. Те са дошли да вземат Зухра и брат й, и да натоварят буса с храна и вода. В този момент се появява Цеков, а Радко разбира, че нещо не е наред. Гришата и Гретхен, Рангел и Гълъбина, Йордан и Славея, Йовка и Спас, Яна и Андрей, Зухра и останалите бежанци, всички стават свидетели как Радко заключва Константин в буса, качва се зад волана и потегля, за да отдалечи бомбата от хората. Бусът се скрива зад завоя и се взривява.

Ще оцелее ли Радко, каква съдбата очаква Лютови, Чеканови и отец Григорий, зрителите на bTV ще видят в последния епизод от 11 сезон на „Столичани в повече” на 2 юни от 21.00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара