Cartoon Network - акценти за месец юли 2017 г.

Представяме ви акцентите в програмата на Cartoon Network за месец юли 2017 г.

МОГЪЩИТЕ МАГИМЕЧОВЕ

От 3 юли - всеки делник в 17.35 ч.

Гледай новите приключения на воините под наем – Вамбър и Прохаяс! Те са в постоянно търсене на нови фантастични магимечове. Гледай, за да разбереш какъв поредният им нов нов магимеч и какво може да прави той. Не забравяй да посетиш и канала на CN Bulgaria в YouTube – там ще намериш още интересни материали за „Могъщите магимечове” като видеоблогове и интерактивни видеа.

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ
От 10 юли - всеки делник в 8.40 ч.

Лятната ваканция става още по-вълнуваща, защото през юли започва мини-поредицата “Време за приключения: Елементи”. Тези 8 специални епизоди проследяват Фин и Джейк, които се завръщат в страната Ооо и откриват какво се е случвало там в тяхно отсъствие. Всичко в Ооо се е променило… дали ще успеят да оправят нещата? Можеш да разбереш само ако гледаш Cartoon Network!

НИЕ, МЕЧОЦИТЕ
От 24 юли - всеки делник в 18.35 ч.

Тримата мечоци продължават да се социализират в човешкото общество на Сан Франциско. Те обожават социалните мрежи, кафето, китайската храна, киното и още много неща, типични за хората. Все още, тримата се озовават в странни ситуации, но приятелството им помага да преодолеят и тях (както и всяка друга трудност)! Присъедини се към Панда, Гриз и Белия в тяхното вълнуващо пътешествие към човешкото общество.

CARTOON NETWORK: ГЛАСУВАЙ И ГЛЕДАЙ!
В неделните дни - от 2 юли в 10.00 ч.

CN е канал, посветен на вас – зрителите и вашето мнение е важно за нас. Така че – оставяме вие да решите! Всяка седмица ще можете да гласувате за едно от две предложени предавания, за да определите какво да излъчваме този юли. Заповядайте на cartoonnetwork.bg през юли и научете повече, за да можете да гледате това, което вие искате!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара