Акцентите на Disney Channel през юли 2017

Представяме ви най-интересното от програмата на Disney Channel за месец юли 2017 г.

Пазител на лъвските земи, Сезон 1: Нови епизоди

В тази очарователна нова версия, базирана на анимационната поредица на Дисни от 1994 г.  Цар Лъв хлапето на Симба и Нала – Кион, става лидер на Лъвската стража - екип от животни, който включва и най-жестоките, и най-смелите, най-бързите, най-силните и най-очарователните в земите на прайда.

Анимационният сериал продължава епичния разказ на Цар Лъв на Дисни. Тук ще видим приключенията на Кион и неговата многобройна група приятели, които се обединяват, за да защитят земите на прайда.

Кион и Лъвската стража са натоварени със задачата да защитят и опазят земите на прайда. Вместо да избере група от всички лъвове, които да му служат, Кион нарушава традицията и призовава някои от приятелите си, които според него най-добре илюстрират героичните качества на Лъвската стража. Като неин лидер Кион е най-жестокият. Той има силата на рева, която позволява на всички велики лидери от миналото да реват заедно с него, когато се нуждае от помощ, за да победи. Въпреки че е уверен в лидерските си способности, Кион е много съвестен как и кога използва рева, тъй като не иска да злоупотреби с  дадената му власт.

Новите епизоди започват от събота, 22 юли, в 08:20 часа и продължават всеки уикенд през целия месец.

Мики и приятели състезатели, Сезон 1 : Нови епизоди

Приключенски сериал на Дисни Джуниър за деца в предучилищна възраст.

Сериалът отвежда Мики и неговите приятели – Мини, Доналд, Дейзи, Гуфи и Плуто заедно с техните уникални трансформиращи се превозни средства на весели околосветски състезания, докато изпълняват ролята на „Щастливи помощници“ на всеки в беда. Извън пистата за състезания, Мини и Дейзи паралелно управляват свой собствен успешен бизнес, като „Щастливи помощници“. Те решават проблемите на тези, които се нуждаят от подадена ръка.  Насочени към деца в предучилищна възраст, историите целят да предадат важни социални и емоционални уроци за приятелството, работа в екип, оптимизма и спортсменството.

Новите епизоди продължават всеки уикенд в 07:50 ч. до неделя 19 юли.

Отиди на почивка с Дисни!
Ако няма да ходите на почивка, Дисни ще донесе ваканцията у вас!

Размотавайте се с Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Бизаардварк, Франки и Зу-Зутата и други приятели на Дисни това лято.
Гледайте ги всеки ден само по Дисни Ченъл, започват от 13:30 ч.
Къмпиране, Сезон2: Премиера
Къмпиране, Сезон2 стартира 10 нови епизода от понеделник, 3 юли, в 14:20 ч. и премиерни епизоди от понеделник до петък.
Франки и Зу-Зутата, Сезон1: Нови епизоди
10 нови епизода стартират от понеделник, 17 юли, в 14:00 ч. и продължават от понеделник до петък.

Групата на Алекс: Как да станете велики въпреки родителите

Филмът е нова версия, базирана на италианския сериал  „Alex & Co“.

Фокусът е върху група приятели, които учат в гимназията и обичат музиката. Алекс и неговите приятели се записват за участие в съревнование с музикални банди, въпреки забраната на родителите им. Изправени пред невъзможни ситуации, те ще се научат да израстват по изненадващи начини.


Премиерата на филма е в събота, 15 юли, от 11:30 ч., с повторение на същия ден от 20:30 ч., както и повторение в неделя, 16 юли, от 17:00 ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара