Велизар Соколов–Заки е първия член на журито в предстоящия ”X Factor”

Феновете, които желаят да се срещнат първи с кандидатите, могат да се включат в прослушванията пред жури в средата на юли


Велизар Соколов – Заки, е първият обявен член на журито в предстоящия пети сезон на музикално шоу № 1 - X Factor, което ще се завърне в ефира на NOVA тази есен. Изненадата беше поднесена от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян по време на гостуването му с изпълнителя в "Здравей, България".

"Заки е истински ментор! Когато X Factor започне, той оставя другите си ангажименти, живее живота на участниците и се отдава на 100 процента в шоуто. Само така нещата могат да се получат", разказа Маги в студиото на сутрешния блок.

"За мен най-ценното е, че не умея да симулирам работа. Моментите, които съм прекарал в шоуто, са едни от най-цветните в живота ми и често се връщам към тях. Не ми отне много време да откликна на предложението да преживея отново това с младите хора на сцената и целия екип", сподели Заки, който представи и видеото към първото съвместно парче на дует Авеню и Любо Киров - "Сънища без край".

В разговора Маги Халваджиян сподели и най-интересните събития от кастингите в страната:

"Тази година имаме близо два пъти повече записвания онлайн в сравнение с предишното издание. След успеха на Християна Лоизу и Кристиан Костов имаме силно присъствие на чужденци от Бразилия, Ирак, Холандия, Англия, Сирия, Беларус, Македония, Румъния и Германия".

Всички, които желаят да присъстват на първите стъпки на бъдещите звезди, могат да се включат в публиката на прослушванията на живо пред жури на 11, 12, 17, 18, 19 и 23 юли.

„Кастингите са интересни, защото виждаш неподправената емоция на участниците. Сигурен съм, че за нас и за публиката ще бъде наистина вълнуващо“, добави бъдещият ментор, който призова феновете на предаването да се срещнат първи с кандидатите, сред които са и бъдещите музикални звезди.

Вижте как изгряват звездите на живо в X Factor - станете част от публиката на кастингите за новия сезон! Резервирайте покана на тел. 0888 012 733

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара