Трафикантите на хора говорят - ”Темата на NOVA” в неделя (ВИДЕО)

Репортерът Владислава Тричкова надниква във всекидневието на момчетата, които превозват бежанци – изкушени от парите, заради които са готови да жертват живота си

В началото на юни жестока катастрофа на автомагистрала Тракия отне живота на 10 души. Под смачканите ламарини полицията извади безжизнените тела на 9 нелегални мигранти. Шофьорът им се оказа 16-годишен българин без книжка, за когото желанието да спечелиш явно е по-силно от умението да шофираш.

„Това е история за хората като стока. За добре платения бизнес с трафик на хора, за който досега каналджиите отказваха да говорят. Темата на NOVA тази седмица е доказателство, че никой не е застрахован. Защото парите, оказва се, изкушават повече дори и от живота”, разказва репортерът Владислава Тричкова.

В Темата на NOVA ще говорят част от трафикантите. Тези, които вече са прекарвали хора, и тези, които са готови да подкарат колата без книжката си. Част от тях непълнолетни. "Лесно изкарани пари са, а и тръпката... голяма е!",  споделя един от тях.

За цената на пътя, за децата зад волана и за мечтаната Западна Европа – тази неделя в 19:20 ч., след централната емисия новини.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара