Утре във "Великолепният век: Кьосем": Ахмед полудява от ярост, заради наложницата си Раша (07-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (07-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Зулфикар, на който се удава възможност да избяга от разбойниците на Джелали се връща в столицата. Ахмед полудява от факта, че неговата наложница Раша Хатун е жива и се намира в ръцете на разбойниците. Ахмед събира малка по брой войска и се отправя към Джелали, за да спаси бременната си фаворитка.

Ще се успокои ли харема?

В този момент, когато внезапното заминаване на Ахмед от столицата предизвиква у Хандан и Кьосем объркване, Сафие получава желаното и двореца остава без Султан. Идва моментът да се разгори огъня в харема. Те ще изиграят такава игра, че дружеските отношения между Халиме и Хандан напълно ще се променят.

Сафие показва ноктите си

Хандан ще направи грешка със своите действия и ще даде стартът на бурята. Сафие ще покаже своите козове срещу Кьосем и ще изненада всички. На Кьосем не й остава много за мислене, тя има два варианта: или да омилостиви Сафие или да се лиши от живота си…

Източник: http://phototargets.com/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара