През цялото лято – всеки ден нов филм на Voyo.bg

През юли и август платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group ще предложи над 60 заглавия, като всяко седмо ще бъде премиерно за България


През цялото лято платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group ще предлага на своите зрители по един нов филм всеки ден. През юли и август на Voyo.bg ще бъдат достъпни общо над 60 заглавия, като всяко седмо ще бъде премиерно за България.

Сред премиерите за юли са „Затворена мрежа“ (Closed Circuit) с Ерик Бана и Ребека Хол, „Обетованата земя“ (Promised Land) с Мат Деймън и криминалната фентъзи история „Подменена самоличност“ (My Life As A Dead Girl).

Акценти в юлския афиш са още  „Шпионин по неволя“ с Джеки Чан (The Accidental Spy), „Неочакван обрат“ с Бен Афлек и Гуинет Полтроу (Bounce),  „Кей Пакс“ с Кевин Спейси и Джеф Бриджис (K-PAX), „Дъщерята на шефа“ (My Boss's Daughter), „Мементо“ с Гай Пиърс (Memento) и „Сидни Уайт“ със Сара Пакстън и Мат Лонг (Sydney White).

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара