Утре във "Великолепният век: Кьосем": Кьосем открива баща си (19-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (19-и юли) в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Кьосем", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Мустафа без малко да разкаже, какво се е случило на Ахмед. В това време Хаджи Ага докладва, че Раша Хатун е болна. Султанът отива при нея. Лечителката казва, че няма опасност за бебето. Раша обвинява Кьосем за инцидента.

Хандан пита откъде знае. Раша продължава да обвинява Кьосем. Султанът казва на наложницата, че Кьосем е всичко за него. Хандан се опита да успокои сина си.

Султанът отива при Кьосем. Съобщава ѝ, че Раша е запазила бебето и че наложницата е обвинила нея. Кьосем отрича, но султанът я предупреждава да не се занимава с наложницата.

Хандан отива при Халиме и я пита дали има нещо общо с отравянето на Раша. Султанката отговаря отрицателно и припомня на Валиде, че е изпратила палач при принца. Хандан отново прехвърля вината на Сафие Султан.

Кьосем отива при Бюлбюл Ага. Пита го къде е баща ѝ. Агата казва, че не знае. Кьосем се заклева, че няма да склони пред никой глава.

Султанът се среща с делегация от Рим.

Кьосем разпитва Джанет калфа за баща ѝ. Принуждава я да говори с намесата на нейната приятелка Гюлге.

Австрийците настояват войната да свърши.

Кьосем насилва калфата, като и дава вода в шишенце от лекарства. Калфата се притеснява, че е отровена и казва къде е затворен бащата на Кьосем.

Султанът не приема условията на австрийците.

Раша отива в стаята на Кьосем и вижда Джанет калфа вързана и затворена в гардероба.

Анастасия освобождава баща си от тъмницата, но Сафие Султан изпраща стражите си. Те хващат Кьосем, а пред очите на момичето се опитват да го убият. Кьосем се съгласява да разкаже всичко на Ахмед за Хандан.

Ахмед организира поход, за да завладее Рим.

Джанет калфа разказва, че Махфирузе я е спасила и двете са докладвали на Сафие. Кьосем заплашва, че ще се разправи с тях.

Кьосем е много ядосана заради неуспеха си. Отива при султана. Но стражите ѝ казват, че господарят е с фаворитката си. Той се разпорежда Кьосем да дойде по-късно.

Ахмед казва на Махфирузе да пази детето си. Наложницата обяснява, че е сънувала сън и е видяла детето си, което ще бъде наречено Осман.

Кьосем казва на Хандан, че отново е изпратила фаворитката при султана. Валиде отговаря, че такива са правилата на харема. Обещава на Кьосем, че лично ще я пази. Момичето отговаря, че е поела огромен товар заради нея.

Дервиш се опитва да убеди султана да пусне Мехмет Гирай.

Раша продължава да се занимава с Кьосем. Съобщава пред всички наложници, че господарят е измислил името на бъдещия принц - Осман.

Дервиш съобщава на братята, че господарят е решил да освободи само Мехмет Гирай. Шахин е бесен.

Фахрие си мисли, че господарят е помилвал Мехмет Гирай заради интересите на държавата. Заявява това открито на Сафие.

Мехмет Гирай се опитва да обясни на Фахрие, че Шахин трябва да бъде освободен. Дервиш се намесва в разговора и Фахрие си тръгва.

Кьосем разговаря с Ахмед. Казва му че Раша се е хвалила, че вече той е определил името на сина си - Осман.

Султанът обявява Мехмет Гирай за наследник на кримския престол. Той моли султанът да прости на Шахин, но господарят го отпраща.

Вечерта Кьосем отива при Ахмед.

Една от наложниците прави масаж на Дервиш. Тя си тръгва, но пашата не се чувства добре. В стаята му влиза Рейхан Ага и му носи стомна с вино. Агата иска да убие Дервиш. В последния момент Рейхан казва, че Фахрие е заразила султана и принца с шарка и си тръгва.


Кьосем разказва на султана, че Сафие трябва да остане в двореца и че Валиде е искала да отнеме живота на принца, но благодарение на Сафие, Мустафа е жив.

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара