Extreme Sports Channel: Програмни акценти – август 2017 г.

Представяме ви акцентите в програмата на Extreme Sports Channel за месец август 2017 г.


SPORTS ADVENTURE
Сезон 5 – Нови епизоди
Всяка делнична вечер двоен епизод в 18:55 и 19:20
От 14ти до 30ти август

“Sports Adventure” показва някои от най-дивите, най-екзотични и истински зрелищни места. Планини, пустини, океани… това е пейзажът на спортовете, които са прекрачили ограниченията на стадиона, местата, в които специалисти от световна класа са избрали да тестват предела на възможностите си в спортове, изискващи предизвикателства, каквито само природата може да предложи. “Sports Adventure“ тръгва заедно с дръзките и смелите, за да отрази екшъна на екстремното, независимо колко трудни и коварни са условията.

STRONGMAN CHAMPIONSHIP (2016) 
Всяка делнична вечер в 21:40
От 14ти август с продължение през следващия месец

Състезание на най-силните и най-добрите спортисти в света, всеки в своята лига, в над 16 етапа в течение на годината. Шампионатът на силните мъже днес е бърз, вълнуващ и забавен начин за съчетаване на екстремните спортове със семейното забавление. По време на този тур ще видите различни събития, като теглене на самолет, повдигане на лек автомобил от земя, хвърляне на колела и теглене на камиони.

WORLD OF X-GAMES
Всяка делнична вечер в 20:45
От 28ми август с продължение през следващия месец

„World of X-Games“ показва удивително множество от екшън спортове, надхвърлящо обхвата на Х-игрите! С профилите на знакови спортисти, сред които се открояват такива големи имена като Том Уолфиш и Джако Стронг, и с любимите на феновете видео състезания, като Real Ski и Real Street и зрелищното покритие на събития в областта на екшън спортовете по цял свят „World of X-Games“ се потапя дълбоко в океана на екшън спортовете.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара