Георги Първанов на 60: равносметка нази неделя в ”Комбина”

Тази неделя пред Лора Крумова ще застане третият президент (2002 - 2012 г.) Георги Първанов.
В седмицата, в която празнува 60-годишен юбилей - роден е на 28 юни в с. Сирищник, - той избра “Комбина”, за да направи своята равносметка. За победите и загубите, приятелствата и предателствата в политиката, както и за да сподели неразказвани истории от президентските мандати – очаквайте Георги Първанов в предаването.

Краси Боев среща футболиста Валери Божинов на футболен мач в София. Кои са новите хитове на Божинов, къде ще продължи кариерата си и защо реши да покаже сина си Валери-младши пред камерите – това са само част от въпросите, чиито отговори зрителите ще видят в репортажа на Краси Боев.

Централен гост в предаването е легендарната българска актриса Мария Статулова.
Тя споделя в откровен разговор с Лора Крумова за превъплъщенията си в живота и на сцената и какво е да живееш в къщата на легендарния български писател Йордан Радичков.

Извън политиката ли е Слави Бинев, прощават ли избирателите политическото номадство и колко е дълъг пътят от Атака до ДПС – гледайте срещата му с Галя Щърбева тази неделя в ефир.

Миролюба Бенатова продължава поредицата си в 4-о поредно издание и представя: "Любовта на Здравко – Медиците след Либия".

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже за пръв път историята на български младоженци, които са избягали от комунизма с лодка.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара