Криско се присъединява към звездното жури на X Factor

Най-известния хип-хоп изпълнител ще търси артистични участници в пети сезон на музикално шоу № 1


Най-известният хип-хоп изпълнител в България – Криско, ще участва в избора на новите музикални таланти в X Factor. Хитмейкърът е вторият обявен член на журито, което ще решава съдбата на кандидатите в шоуто тази есен по NOVA. „Това е най-доброто музикално шоу в България! Доказателство за това е фактът, че от всеки сезон на X Factor излизат по няколко големи звезди. Тези хора имат участия и реално правят това, което обичат, докато се забавляват“, разказва Криско пред водещия Деян Веселинов в "Събуди се". По време на гостуването си менторът допълни, че ще търси артистични участници, които вълнуват хората и представят интересни сценични образи.

На 11, 12, 17, 18, 19 и 23 юли четиримата ментори ще се срещнат за първи път с кандидатите в пети сезон на музикално шоу № 1 в света, за да изберат най-атрактивните изпълнители. „Публиката ще види прогреса на хората, които в един момент ще се превърнат в истински музикални звезди“, загатва хитмейкърът, който ще седне отново на едно от съдийските кресла. Всички фенове, които желаят да видят първите стъпки на кандидатите, имат уникалната възможност да се включат в публиката на прослушванията на живо пред жури.

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара