На почивка с Дисни през август

Отиди на почивка с Disney Channel през август 2017


Ако няма да ходите на почивка, Дисни ще донесе почивката при вас. Прекарайте малко време с Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Бизаардварк и други Дисни-приятели през това лято.

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото
Сезон 2: Нови епизоди

Принцеса Бътърфлай е необикновена принцеса. Тя е борбено момиче, изпратено на Земята от родителите, за да бъде в безопасност. Тя променя живота на всички около себе си, докато се бори със злото.
Новите епизоди започват от понеделник- 31 юли в 15:45 часа и ще се излъчват всеки ден от понеделник до петък.

Зу Зу
Сезон 1: Нови епизоди

Епизодите са съсредоточени главно върху Франки, която живее в Енитаун, заедно с майка си,  баща си и Зу Зу любимците си. Сериите са изградени върху непрекъснато действие, смях и приключения. Франки обича училището, спорта и своите хамстери. Тя дори им говори, а те дори ѝ отговарят.
Франки е много енергично момиче и Зу Зу любимците й трябва доста да се стараят, за да поддържат същото темпо като нея.
От понеделник, 28 август, до петък, 1 септември, от 14:00 часа.

Единайсеторката
Сезон 1: Нови епизоди

Футболен сериал, който започна през този летен сезон. Най-голямата страст на Габо е футболът. Неговото приключение започва, когато той отива в Буенос Айрес, където заживява в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред  истината за историята на семейството си.
Единайсеторката  ни показва най-важните елементи, които ще изградят тези 11 момчета, които без съмнение ще трябва да играят като един сплотен отбор, за да постигнат своите мечти.
Излъчването продължава от понеделник до петък - от 20:00 часа, през този  месец.

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак
Избрани моменти

Време е да обеззлиним! Гледайте най-добрите моменти от шоуто само по Дисни Чанъл от 17:30 часа! Включете канала, за да видите топ 10-те момента. Те започват от понеделник - 14 август. Открийте кой е номер 1 в петък - 25 август!

Пазител на лъвските земи
Сезон 1: Нови епизоди

В този завладяващ спин-оф на Цар Лъв (сериал продължение със същите герои от пълнометражния филм) лъвчето Кайон, което е син на Симба и Нала, става водач на Лъвската Гвардия. Това е екип от животни, състоящ се от най-свирепите, най-смелите, най-силните и тези с най-добро зрение от всички животни в Лъвските земи.
Този сериал е направен за деца от 2 до 7 години и семействата им. Историите са предназначени да дават позитивни уроци за работата в екип, обществото и различията между хората. Всеки епизод от анимацията използва думи от Суахили и включва оригинални песни.
Новите епизоди продължават от 08:20 часа, всеки уикенд през месеца.

Джейк и пиратите от Невърленд 

Джейк се завръща с последния си сезон и той вече е капитан. Филмът има награда "Ани" - музикален и интерактивен анимационен сериал, базиран на историята на "Дисни" за Питър Пан. Фокусът е върху банда млади пирати - Джейк, Изи, Къби и техния папагал Скъли, които непрекъснато се състезават за съкровища с Капитан Хук и Мистър Смий. Обикновено те са в компанията на няколко други герои, включително техния жив кораб Бъки и  приятелката им русалка Марина.
Премиерите ще започнат в понеделник -14 август от 7:20 часа и продължават всеки ден до петък- 8 септември.

Междузвездни войни: Силите на съдбата 
Този предстоящ минисериал протича в различни ери от вселената на Междузвездни войни. Шоуто е подходящо за всеки, който е бил вдъхновен от героизма на принцеса Лея, смелостта на Рей или упоритостта на Асока.

"Междузвездни войни: Силите на съдбата" е оригинален сериал, който изследва неразказани истории, които са изградили съдбите на Рей,  Джин Ерсо, Принцеса Лея, Сабин Врен, Падме Амидала, Асока Тано и др. Малките моменти и ежедневните решения оформят по-голямата героична сага.
Сериалът ще дебютира в края на юли и ще продължи през август от 16:05  часа и от 06:25 часа.

В небето
Премиера

Спечелилият два „Оскар“-а филм на „Пиксар“ разказва за приключенията на намръщен възрастен мъж, който завързва балони, пълни с хелий за къщата си, и отлита за Венескуела. Той го прави, за да  изпълни обещание, което е дал на съпругата си преди тя да почине.
Филмът има премиера  в събота - 26 август, от 11:30 часа, с повторение от 17:30 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара