"Чуждо тяло" в "Откраднат живот" от 12 септември в 20.00 ч. по NOVA

Юлиан Вергов е новият герой в четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал у нас


"Чуждо тяло" е името на четвъртия сезон на "Откраднат живот", който почитателите на качествените български филми и сериали ще имат възможността да гледат от 12 септември, вторник, от 20.00 ч. по NOVA. Един от най-харесваните български актьори – Юлиан Вергов, е новото лице, което ще прекрачи прага на МБАЛ "Св.Кирил", за да преобърне живота на главните герои в сериала.

Вергов е известен с участието си в редица телевизионни и кино продукции, най-новите заглавия сред които са "Маймуна", "Христо", "Докато Ая спеше", играе и в множество театрални постановки в страната и чужбина. Един от последните му филми - "Посоки" на Стефан Командарев, влезе в официалната селекция на фестивала в Кан, а снощи получи специална награда на журито на фестивала в Сараево. Документалният филм "Велико Търново в сърцето на историята", в който Юлиан Вергов влиза в ролята на гид, спечели няколко престижни награди на международни филмови фестивали.

"С участието си в "Откраднат живот" се включвам в борбата за оцеляване на българското кино, а и съм щастлив, че ще имам възможността да работя с екипа на Dream Team и NOVA", коментира Вергов. Съвсем скоро той ще се присъедини към екипа на МБАЛ "Св.Кирил" и ще стане важна част от всекидневието на главните действащи лица в "Откраднат живот". Дали обаче ще се намеси само в техния професионален свят или ще навлезе и в личния им живот, как ще се промени неговият собствен път и каква точно ще е ролята му в сериала – предстои да видим съвсем скоро по NOVA.

Чуждо тяло ще се появи и между екранните двойки, които в предишните сезони преминаха през множество изпитания, за да се съберат. Сега обаче съдбата е подготвила за Наталия и Калин, Вяра и Борис, Галя и Захариев, Хинова и Мазов нови предизвикателства, и ще ги постави в нетипични ситуации, за да изпита техните чувства и реакции.

"Откраднат живот" върна доверието на българите в качествените родни продукции и доказа, че българските сериали могат да са достойна конкуренция на турските. С успеха си през изминалите три сезона и 138 излъчени епизода, превърналият се във фаворит на зрителите български сериал "Откраднат живот" е част от колекцията качествени родни продукции, които медията подкрепя. Последният епизод на сезон 3 даде дългоочаквани отговори, но постави и много нови въпроси.

Не пропускайте завръщането на четвърти сезон на хитовата българска поредица – "Откраднат живот: Чуждо тяло" - 12 септември, вторник, в 20.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара