„Смени жената” продължава да търси нови еталони за семейно щастие за участие във втори сезон на шоуто

“Смени жената” (оригинално заглавие Wife Swap) - един от най-драматичните, забавни и завладяващи световни риалити формати, който покори България в оригиналния си вид, продължава да набира участници за своя втори сезон.
Желаещите да изживеят най-щурото семейно приключение и да покажат, че те са пример и модел за подражание, могат да заявят своето желание за участие на сайта http://www.btv.bg/casting/.

Провокирани от видяното в ефира на bTV, редица семейства набраха смелост да се запишат за участие във втория сезон на шоуто. Сред тях са хомосексуална двойка, която мечтае за деца; семейство, отглеждащо в апартамент над 10 различни вида домашни любимци; богато семейство от ромски произход, но без деца; както и семейство, в което всички са с наднормено телго и заедно се борят с един порок - джънкфууд. Най-много са семействата, в които един от съпрузите се чувства потиснат и искат да докаже на половинката си, че има своето място в съвместния им живот; както и семействата, в които мъжете се оплакват от силното влияние на тъщата. За разлика от първи сезон, когато по-активни бяха дамите, вече се наблюдава по-засилена активност на мъжете.

След участието си в първи сезон за много семейства настъпи позитивна промяна. Първата жена, която се усмели да „напусне” своето семейство - Ирина Граматикова, споделя: „Обичам моето семейство, но след преживяното ще го направя още по-щастливо“. Тя вече прилага и конкретни действия в тази посока. „Откакто се върнах, много повече ценя моето семейство“, споделя за участието си в предаването Милена Димитрова, която попадна в дома на Валя и Моро и изживя истински катарзис. Мотивации като тези са само част от ефекта за участниците, поканили първото издание на формата в домовете си.

За да си сверят часовника в шоуто взеха участие още Цецо Елвиса, певицата Рени, руската фурия Альона, „момичето на късмета” Свилена, която днес живее природосъобразно, атрактивната гей двойка Вили и Маури, Искрен Пецов и Диди Дрингова показаха на зрителите на bTV, че няма нищо страшно в това да бъдеш себе си в нова среда, да опиташ нещо различно или да помогнеш някой друг да види, че има и друг начин.

“Смени жената” е уникален шанс за всяко семейство да изпробва за 7 дни коренно различен от своя живот, без да прави радикални промени и да получи хонорар за това. Да поживее в друга реалност и след една седмица да се върне към своя живот и да прецени има ли нужда да променя нещо в бита си и взаимоотношенията, за да бъде семейството още по-щастливо.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара