Владо Николов е първият участник във „Фермата“ 3

Волейболният шампион сбъдва детската си мечта в мега продукцията на bTV, която стартира през септември


Волейболният шампион Владимир Николов е първият участник в предстоящия сезон на мега продукцията „Фермата“. Топ спортистът избра bTV за своя дебют в риалити форматите и ще бъде един от играчите, които ще се борят за голямата награда от
100 000 лева. Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван и Андрей разкриват.

Владо Николов има безброй медали, купи и успехи, през 2010 г. е обявен за най-добрия волейболен диагонал в света. Той се очертава като един от най-любопитните фермери, тъй като досега зрителите не са имали възможност да наблюдават бившия капитан на националния отбор извън волейболната зала.

Самият Владимир Николов споделя, че участието му в предаването е като сбъдната детска мечта и с интерес е следил първите два сезона на предаването по bTV.

„Хареса ми това, че се залага на българското. „Фермата“ е формат, в който се говори за България, за българските занаяти, за традиционните умения по нашите земи. Неща, които за мен са важни. Връзката с природата е нещо положително и трябва да бъде развивана. В забързаното ежедневие, в което живеем, възможността една група хора да бъдат отделени от интернет, от средствата за масова комуникация, и върнати към корените си, ми се струва нещо доста интригуващо“, казва топ-спортистът в интервю за bTV.

Владо приема откъсването от цивилизацията като приключение.

„Четях приключенски романи и си представях нещо такова – откъсване сред природата, там, където хората трябва със собствените си ръце да произведат и уловят това, с което да се хранят“, казва още волейболната звезда, която ще видим като фермер, рамо до рамо с останалите участници.

Новият сезон на мегапродукцията тръгва през септември, а тази година, освен на впечатляващ кастинг, продуцентите залагат и на специална мисия и положителни послания.
„Задава се най-суровият и труден сезон“, съобщи днес главният редактор на предаването Ники Николов в студиото на „Тази сутрин“ по bTV. Идеята и вдъхновението на екипа са дошли от всички онези хора и у нас, и по света, които бягат от стреса и цивилизацията, за да са далеч от града и сред природата. Николов разкри и че мястото, на което е самата ферма, е уникално красиво, изолирано и около голяма вода. „Това е символичната граница между двата свята“, допълни той. Кои са останалите известни личности, освен волейболната звезда Владо Николов, които заедно с останалите участници ще влязат в играта „Ново начало“, ще става ясно всяка седмица до старта на предаването – от септември по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара