FOX насрочи премиерна дата за „Необикновените“

THE GIFTED © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
MARVEL TM & © 2017 MARVEL
“Необикновените“, новият семеен приключенски сериал на 20th Century Fox Television  в сътрудничество с Marvel Television, ще се излъчи премиерно в България на 12 октомври 2017 г.

FOX, водещ развлекателен канал в Европа, обяви че премиерата на „Необикновените“ в България ще бъде на 12 октомври.

„Необикновените“ разказва емоционалната история на двойка от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата им притежават мутантски сили. Принудено да бяга от враждебно настроеното правителство, семейството търси помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се бори, за да оцелее.

Действието на сериала се развива във вселената на “X-Men”. Поредицата е със звездното участие на Стивън Мойер („Изстрели“, “Истинска кръв”), Ейми Акър (“Под наблюдение”), Натали Елин Линд („Готъм“) и Пърси Хайнс Уайт (“Нощ в музея 3“) в ролите на семейство Стракър. В сериала участват още Шон Тийл (“Reign”) в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг („Готъм“) в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт (“Водолей”) в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд (“Просветление”) в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар и Коби Бел (“Извън играта”) в ролята на Джейс Търнър.

Пилотният епизод на сериала е написан от Мат Никс  (“Извън играта”) и режисиран от Брайън Сингър (поредицата “X-Men”). „Необикновените“ е с изпълнителни продуценти Никс Сингър, Лорън Шулър Донър и Саймън Кинбърг (“X-Men: Апокалипсис”, “X-Men: Дни на отминалото бъдеще”) и Джеф Лоб и Джим Чори от Marvel.

FOX е част от Fox Networks Group (FNG), България, която управлява 6 отделни ТВ канала в страната, включително FOX, FOX Life, FOX Crime, National Geographic, Nat Geo Wild, 24 Kitchen. FNG Europe & Africa управляват 154 канала, както и много дигитални услуги, от 25 офиса, излъчващи в 58 държави. Посредством жанроопределящи канали-брандове като FOX, FOX Sports и National Geographic, FNG Europe & Africa се гледа от над 250 милиона зрители в 150 милиона домакинства, превръщайки се в панрегионалния лидер за развлекателни, актуални и спортни програми*.* Базирани на кумулирани средни зрителски резултати за панрегионални мрежи в Европа за миналата година (измервани през целия ден, в демографска категория „Всички“).

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара