AMC представя премиерната поредица „Поздрави от Холивуд!“

Всяка неделя през септември очаквайте новини и ексклузивни интервюта с най-големите звезди и създатели на филми в Холивуд

Премиерната поредица на AMC „Поздрави от Холивуд” е седмично предаване за най-новите филми и сериали, което не е за изпускане. Тази нова хитова програма предлага ексклузивни интервюта с най-големите звезди и създатели на филми в Холивуд, шокиращ поглед зад кулисите, всички последни новини за предстоящи игрални и телевизионни филми и фестивали, отделяйки специално внимание на оригиналните сериали на AMC. Сред интервюираните звезди са Дуейн Джонсън, Шер, Доминик Купър, Сандра Бълок, Кейт Бланшет и Том Круз!
Поредицата ще се излъчва всяка неделя през септември в 15.00 ч. по AMC. Водещ на епизодите е журналистката Анико Наваи, която е истински познавач на тайните на Холивуд. Анико е родена в Будапеща, но от 20 години живее в Лос Анжелис. Тя е член на Чуждестранната пресасоциация на Холивуд. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара