Певицата Тита и музикант с разтърсваща лична история тази събота в „Мармалад“

Свет Радославов – за победата над болестта и музиката на живота, 
8 септември,16:00 ч., bTV

Красивата певица и фотомодел Тита и Свет Радославов, цигуларят с разтърсваща лична история, гостуват тази събота в „Мармалад“ по bTV с Радост Драганова и Иво Аръков.

Чаровният Свет, който е истинска сензация в Америка, импровизира на цигулка за първи път в българския ефир. Темите, по които развихря въображението си, са „Семеен скандал", „Протест срещу цените на тока" и дори „Оргазъм". Музикантът  разказва за драмата със здравето си и лечението. Признава, че от свирене не  му остава време за любов.

Зрителите ще станат свидетели и на поредната абсурдна, но много смешна ситуация в Мармалад. Тита и Радост ще се състезават в нова дисциплина, наречена „Летящ хонорар". Двете дами ще имат неповторимия шанс да метат банкноти с метла, и то за определено време.
В „Пълна мрежа", новата рубрика на Мария Силвестър, коментатори ще са Играта и Джулиана Гани, а топ 10 ще ни представи вечно младите ВИП-ове, консервирани във времето.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара