TelevisionBG на 5 години! Какво да очаквате?

TelevisionBG навършва 5 години! Да, точно преди 5 години на 12 септември 2013 г., започнахме да развиваме един проект, чиято цел бе да поднася най-бързо и точно ексклузивни новини, рубрики и коментари на своите читатели свързани с техните любими сериали, предавания и други продукции по телевизията. С годините екипа грижещ се за сайта, а и самият сайт се промениха и израснаха много. Голяма част от авторите се отказаха, но не и основателят на блога Кристиян Христов, който продължава и до днес да инвестира в сайта въпреки проблемите и липсата на поддръжка в последните месеци. Само седмица след подновяването на дейността ни посещенията скочиха драстично, за което благодарим на верните ни читатели, които не са ни забравили въпреки дългата пауза! Без вас нищо от това нямаше да бъде същото!
Специално за рождения си ден сайта е с нова визия и възстанови публикуването на новини редовно от началото на септември. А ето и какво да очаквате през есента от нас:

Типично в наш стил ще разиваме тези сегменти, към които забелязваме, че има голям интерес от нашите читатели. Разбира се ще внедряваме и нови неща, както вече направихме с новите категории забавно и музика.

Това с което се отличаваме от другите подобни сайтове са ексклузивните новини от сателитните оператори, като Булсатком, Vivacom и А1 България. Именно те получават най-много преглеждания от нашите читатели. И тази есен ще отразяваме всичко най-интересно около трите големи доставчика на сателитна и IPTV телевизионна услуга.

На второ място сред най-желаните от Вас материали са тези свързани с все така популярните турски сериали. От тази есен ще започнем да обръщаме по-голямо внимание на този сегмент, като освен за излъчващите се вече у нас турски продукции, ще публикуваме новини и за тези, които още не са излъчени тук, но вече вървят в ефира на южната ни съседка.

Голям интерес предизвикват и българските сериали, като тази есен с нетърпение се очакват новите епизоди на "Скъпи наследници", "Полицаите от края на града" и "Откраднат живот: Анатомия на гнева". За това ще продължаваме да обръщаме сериозно внимание и на родните продукции, защото ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО!

Друг важен сегмент, към който проявявате голям интерес са рейтингите на любимите ви тв продукции. И тази есен ще публикуваме данни от двете пийпълметрични агенции на родния пазар - ГАРБ и Нилсен.

Този сезон ще направим и поредица специални класации, в които ще можете да гласувате за любимите си лица от екрана и любимите си продукции. В края на телевизионния сезон ще определим най-харесваните предавания, сериали и лица по българските телевизии за есенния телевизионен сезон.

Ще обръщаме далеч по-голямо внимание на развлекателната част в блога, като ще публикуваме забавни истории, вицове, смешни видеоклипове и промота на най-новите музикални проекти на българските изпълнители, придружени с кратки коментари.

В специална рубрика "Шоуто на Кристиян Христов" всеки делник в края на работния ден ще публикувам моите коментари на актуалните новини и събития, интервюта с лицата на деня и много други.


Това е което предстои в Television-BG.com през следващите няколко месеца до края на 2018 г. Ще се радваме да споделите вашите предложения и препоръки тук в коментарите или на нашата фейсбук страница. Отворени сме за нови предложения, партньорства и сътрудничество. Приятни мигове с вашият любим източник на информация за телевизията и шоу бизнеса!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара