Четири поредни вечери с Анджелина Джоли по bTV Cinema

Четири поредни вечери с Анджелина Джоли предстоят по bTV Cinema от 16 до 19 ноември в най-гледаното време след 21:00 ч.

Кариерата на холивудската красавица започва през 1993 г. с първа главна роля в  нискобюджетния филм „Киборг 2“. След това играе поддържащи и второстепенни персонажи, които й помагат да бъде забелязана.

През 2000 г.  Джоли е поканена в продукцията „Лара Крофт: Томб Рейдър“, която ще бъде излъчена в петък, 16 ноември  по bTV Cinema. Първоначално актрисата отказва, но каскадите и физическата подготовка, които се изискват, привличат нейното внимание. Така, Лара Крофт става най-известната героиня от видео игра, която се появява в света на киното.

В събота, 17 ноември, е вторият филм от поредицата – „Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота“. Лентата изобилства с впечатляващи каскади. Новата задача на Лара е да открие митичната кутия на Пандора и да спаси света от злите помисли на Джонатан Райс. По време на приключенията тя се бори с акула, приземява се върху хеликоптер, а в най-зашеметяващата сцена във филма скача от небостъргач.

В неделната вечер филмовият канал на bTV ще излъчи трилър – мистерията „Крадецът на животи“. Сюжетът връща потресаващи събития от 1980 г., Джоли е агент от ФБР по следите на сериен убиец, който краде самоличността на своите жертви.

На 19 ноември в 21:00 ч. в българската тв премиера на „Край морето“. В третия си режисьорски филм Джоли няма да бъде лошо момиче, а грижовна и любяща съпруга. Партнирайки си със своя съпруг Брат Пит, двамата влизат в ролите на Роланд и Ванеса, които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, за да спасят брака си…

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара