Любовно разочарование събира героите в нов сериал по bTV

„Любов от втори отит“ започва на 16 ноември
и ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 ч.

Драматични обрати и комедийни ситуации очакват зрителите в новия сериал „Любов от втори опит“. Премиерните епизоди започват на 16 ноември и ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV. В необикновената история се преплетат съдбите на двама млади, изгубили вяра в любовта след поредица от разочарования.

Историята

Преди година младата и красива Зейнеп (Йозге Йозпиринчджи) решава да последва любимия си и се мести да живее с него в Америка без одобрението на близките си. Животът ѝ се преобръща на 180 градуса, след като той внезапно я изоставя с бебе на ръце, което я принуждава да се върне в Турция. На борда на самолета, който тя хваща от Ню Йорк за Истанбул, е и Фатих (Буура Гюлсой) – красив и богат млад мъж, изпратен от семейството си да учи в страната на неограничените възможности, който обаче също наскоро е преживял раздяла.

И двамата млади, без да се познават, жадуват да променят живота си, свободни от оковите на близките си. Запознанството им започва със спор, след като по време на турболенция Зейнеп залита с бебето и пада върху Фатих, който макар и объркан, остава запленен от красотата на непознатата майка.

Когато кацат в родна Турция, Фатих предприема едно от най-смелите решения в живота си – догонва Зейнеп на летището и ѝ предлага да се оженят, макар и на пръв поглед „фиктивно“ – той, за да се избегне годежа с досадната Ирем, избрана от семейството му за жена още от малък, а тя – за да представи пред роднините си баща на малкия Селим, за чието съществуване те дори и не подозират.

Зейнеп приема предложението на непознатия мъж, към който обаче усеща необяснима симпатия. Двамата заживяват заедно като перфектните съучастници, но неусетно любовта нахлува и „проваля“ договорката им.

Актьорите

Йозге Йозпиринчджи е позната на публиката с участието си в хитовите поредици „Ангели пазители“, „Мечтатели“ и „Момичето с червения шал“, като превъплъщението ѝ в „Любов от втори опит“ бележи кариерата ѝ и я превръща в една от най-обещаващите млади актриси на турското кино и телевизия.

Буура Гюлсой също е любимец на зрителите, които го помнят с ролите му в редица хитови поредици, сред които „Пепел от рози“, „Север Юг“ и „Незабравима“. Актьорът признава, че „Любов от втори опит“ е един от най-любимите му проекти, именно заради съчетанието от драматични и комедийни елементи.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара