Започнаха ъпдейтите към функцията зa изтриване на изпратени съобщения във Facebook Messenger

Facebook вече разкриха плановете си да ни позволят да изтриваме съобщения, които вече сме изпратили до приятелите си в приложението Messenger. От доста време това е едно от най-желаните подобрения от потребителите. Компанията стартира разпространението на дългоочакваната функция за двете водещи платформи за смартфони. Все пак ще е необходимо да се въоръжите с още малко търпение преди да можете да се възползвате от тази възможност в профила си в Messenger.

Последните данни на Engadget разкриват, че функцията е достъпна в някои страни, сред които Боливия, Колумбия, Полша и Литва. Компанията потвърди, че работят усилено със своя екип, за да ускорят максимално разпространението на ъпдейта в повече държави. Припомняме ви, че с този инструмент всеки от нас ще има как да изтрие съобщение до десет минути, след като го е пратил. Facebook смятат, че това е напълно достатъчен период от време, за да променим решението си.



На този етап компанията не планира да увеличи тази стойност. Идеята да можем да изтрием съобщения, които сме пратили в Messenger е доста полезна. По този начин бихме си спестили неудобството, ако сме написали прибързано съобщение. Интеграцията на функцията е поредния опит на Facebook да ни предостави повече контрол над комуникацията в популярното мобилно приложение. Едва ли ще се налага да чакаме дълго преди да е достъпна и в България.

Източник: Digital

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара