Поли Гергушева посреща първите си звездни гости като водеща на COOL…T тази събота

Семейството на „Мис България“ Ромина Андонова и футболиста Дарко Тасевски, както и коафьорът на звездите Кирил Мумджиев – в светлината на прожекторите

Пролетта носи цветно предизвикателство за талантливата журналистка в нюзрума на bTV Поли Гергушева. От тази събота, 9 март, с излизането на Петя Дикова в майчинство, репортерът на bTV ще смени преките включвания с отговорността на телевизионното студио на обичаното лайфстайл предаване и абсолютен лидер в своя часови пояс COOL…T.

Поли Гергушева е добре позната на зрителите на bTV. Вече 5 години нейните репортажи на социална и лайфстайл тематика в ефира на COOL…T, „Тази събота и неделя“ и bTV Новините не спират да вълнуват. В работата си като репортер тя признава, че обожава да разказва за изкуство, кино, света на шоубизнеса и да среща зрителите с хора, които вдъхновяват чрез личния си пример. Най-много обаче се радва, когато разказва за успеха на българи зад граница, като най-известната ни балерина и директор на „Фридрихщат Паласт” в Берлин – Александра Георгиева, гримьора на звездите Нина Добрев, Ирина Шейк и Джиджи Хадид – Георги Сандев, и най-успешните български дизайнери в чужбина - Светослав Колчагов и Иван Донев. Много такива срещи обещава новата водеща и на зрителите на COOL…T.

Още тази събота пред Поли Гергушева специално ще говори звездният коафьор на Торонто, чиито клиенти са канадските и холивудски знаменитости - българинът Кирил Мумджиев.

В минутите след 11:00 ч. зрителите на COOL…T ще станат свидетели и на една вълшебна история за любовта, за да разберат защо „Мис България“ Ромина Андонова, футболистът Дарко Тасевски и трите им деца станаха герои в най-новия клип на „Мери Бойс Бенд“.

Екипът на предаването ще бъде и на сцената с музикантите от супер групата „Фондацията“, а за финал зрителите ще научат как така Искрата влиза в ролята на неандерталец, холандски търговец и американец от бъдещето в новия си клип.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара