Днес в "Майка": Дженгиз качва Зейнеп на бесилото, а след това хваща Синан и го завързва (30-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (30-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Епизода от снощи (29 април) можете да гледате онлайн тук!

Синан открива местонахождението на Дженгиз. Когато отива там обаче, се оказва, че Дженгиз и Зейнеп са напуснали сградата.
Гьонюл споделя с Джахиде тревогата си, че Дженгиз може да убие дъщеря ѝ.

Али порицава Синан, че все още не е открил Зейнеп.

Турна моли Шуле да помогне за откриването на Зейнеп. Обещава ѝ в замяна повече никога да не ѝ противоречи и да не общува със Зейнеп.

Али моли Синан да му прости грубото държание.

Шуле убеждава Дженгиз да освободи Зейнеп, но Дженгиз отказва да я послуша. Готов е да стигне до крайност и ако се налага да посрещне фаталния си край.

Дженгиз разкрива местонахождението си на Синан. Синан незабавно се отзовава на обаждането. Открива Зейнеп окачена на бесилото. Преди обаче да успее да я освободи, Дженгиз го неутрализира. Когато идва в съзнание, Синан осъзнава, че е завързан. Вижда съпругата си да лежи наблизо в безсъзнание.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

2 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте кога ще свьрши Вече Шест сестри толкова е дьльг

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара