Гледай онлайн "Майка" от 29 април: Дженгиз качва Зейнеп на бесилото, а след това хваща Синан и го завързва

Здравейте приятели, тъй като вчера не публикувахме резюме на епизода на "Майка" го публикуваме днес плюс линк за гледане онлайн на епизода - БЕЗПЛАТНО в btvplus.bg.

Епизода на "Майка" от снощи 29 април гледайте ТУК!

Ето и какво се случва в него накратко:

Синан открива местонахождението на Дженгиз. Когато отива там обаче, се оказва, че Дженгиз и Зейнеп са напуснали сградата.

Гьонюл споделя с Джахиде тревогата си, че Дженгиз може да убие дъщеря ѝ.

Али порицава Синан, че все още не е открил Зейнеп.

Турна моли Шуле да помогне за откриването на Зейнеп. Обещава ѝ в замяна повече никога да не ѝ противоречи и да не общува със Зейнеп.

Али моли Синан да му прости грубото държание.

Шуле убеждава Дженгиз да освободи Зейнеп, но Дженгиз отказва да я послуша. Готов е да стигне до крайност и ако се налага да посрещне фаталния си край.

Дженгиз разкрива местонахождението си на Синан. Синан незабавно се отзовава на обаждането. Открива Зейнеп окачена на бесилото. Преди обаче да успее да я освободи, Дженгиз го неутрализира. Когато идва в съзнание, Синан осъзнава, че е завързан. Вижда съпругата си да лежи наблизо в безсъзнание.

Резюмето към епизода от днес (30 април) вижте тук!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара